Μπήκε στην Κεντρική Τράπεζα η Αστυνομία

Μπήκε στην Κεντρική Τράπεζα η Αστυνομία

Η Αστυνομία εκτελεί αυτή την ώρα ένταλμα έρευνας στην Κεντρική Τράπεζα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το ένταλμα εκδόθηκε αναφορικά με έγγραφα που έχει στην κατοχή της η Διοικήτρια, Χρυστάλλα Γιωρκάτζη.

H Νομική Υπηρεσία έδωσε το πράσινο φως για την διεξαγωγή της έρευνας, στα «συρτάρια» της κυρίας Γιωρκάτζη και του διευθυντή του γραφείου της.

Όπως αναφέρουν πηγές, αντικείμενο των ερευνών αποτελούν οι λίστες μη εξυπηρετούμενων δανείων βουλευτών που είχαν δει το φως της δημοσιότητας το προηγούμενο διάστημα, μετά και τις καταγγελίες Κοιλιάρη.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα ώθηση ή νέο αδιέξοδο; Η κρίσιμη συνάντηση που «δοκιμάζει» τις προθέσεις για το Κυπριακό

Νέα ώθηση ή νέο αδιέξοδο; Η κρίσιμη συνάντηση που «δοκιμάζει» τις προθέσεις για το Κυπριακό

Σε νέα φάση κινητικότητας εισέρχεται το Κυπριακό, καθώς τα Ηνωμένα Έθνη ανακοίνωσαν επισήμως τη συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 24 Φεβρουαρίου 2026, μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και του Τουρκοκύπριου ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE