Αλεξάνδρου: Ποια Τούνη; Μετά τα παθιασμένα φιλιά ο φακός τον «τσάκωσε» αγκαλιά στην παραλία με την... Παναγιώταρου!

Αλεξάνδρου: Ποια Τούνη; Μετά τα παθιασμένα φιλιά ο φακός τον «τσάκωσε» αγκαλιά στην παραλία με την... Παναγιώταρου!

Είδαμε τον Δημήτρη Αλεξάνδρου χωρίς την Ιωάννα Τούνη, αγκαλιά με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και δεν το πιστεύαμε...

Ωστόσο, δεν τρέχει κάτι μεταξύ τους απλά ανταποκρίθηκαν σε ένα κάλεσμα.
Πιο συγεκριμένα, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου απήλαυσαν τις ομορφιές του νοτιότερου άκρου της Ηπείρου, του Δήμου Πρέβεζας, καλεσμένοι του γνωστού επιχειρηματία κ. Κωνσταντίνου Κατάτση.

Μετά από πρόσκληση του γνωστού επιχειρηματία Κωνσταντίνου Κατάτση ,η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, επισκέφθηκαν τον αγαπημένο τόπο της Ηπείρου.
Έκαναν βόλτα στα γραφικά σοκάκια της πόλης και φωτογραφήθηκαν στο Άγαλμα της Γοργόνας και στο φημισμένο Κάστρο του Παντοκράτορα, ενώ αργά το βράδυ περπάτησαν στο διάσημο “Σαϊτάν Παζάρ” στο ιστορικό κέντρο της πόλης, ξεναγήθηκαν στις ομορφιές της Πρέβεζας και διασκέδασαν στα μπαράκια της παραλιακής οδού, γνωρίζοντας σχεδόν όλες τις ομορφιές του Δήμου Πρέβεζας.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η Κύπρος στο προσκήνιο: Η επίσκεψη Κόστα, η «γεωγραφία» της Ολγκίν και η γεωπολιτική πυξίδα της ΕΕ

Η Κύπρος στο προσκήνιο: Η επίσκεψη Κόστα, η «γεωγραφία» της Ολγκίν και η γεωπολιτική πυξίδα της ΕΕ

Σε μια συγκυρία κρίσιμη για την ευρωπαϊκή και την περιφερειακή γεωπολιτική σταθερότητα, η σημερινή επίσκεψη του Προέδρου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Αντόνιο Κόστα στην Κύπρο, συνιστά σαφές μήνυμα αναγνώρισης του ρόλου της Κυπριακής Δημοκρατίας στην ΕΕ και την Ανατολική Μεσόγειο. Ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, θα γίνει δεκτός από τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη, στις 12:30.

BEST OF TOTHEMAONLINE