Προετοιμάζουν το έδαφος για τη Γενεύη - Νέα συνάντηση των διαπραγματευτών
Νέα συνάντηση θα έχουν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ.
Έκτοτε όλα πάνε καλύτερα για τον μικρό ήρωα, καθώς η κατάστασή του παρουσιάζει σταθερά σημάδια βελτίωσης.
Μάλιστα φέτος πήγε και διακοπές στην Βόρεια Εύβοια στις αρχές του καλοκαιριού.
Η οικογένειά του, ανήμερα του 15αύγουστου, επέλεξε να αναρτήσει μία φωτογραφία από τότε, στον λογαριασμό της στο Facebook, προκειμένου να στείλει μήνυμα αλληλεγγύης στους πυρόπληκτους της περιοχής.
«Χρόνια πολλα με υγεία σε όλους!! Σας ευχαριστούμε για τις ευχές σας. Η σκέψη μας είναι στους ανθρώπους που επλήγησαν από τις καταστροφικές πυρκαγιές. Ας βοηθήσουμε όλοι όσο μπορούμε. Αυτοί οι άνθρωποι μας χρειάζονται και γνωρίζουμε πολυ καλά ότι η αλληλεγγύη είναι το μόνο μας όπλο.
Υ. Γ. Η φωτογραφία τραβήχτηκε αρχές καλοκαιριού στο Αχλάδι της Βόρειας Εύβοιας. Ελπίζουμε να ξαναδούμε αυτό το πράσινο στα μέρη μας».
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις