LIFESTYLE

Big Brother: Αυτοί είναι οι 8 πρώτοι παίκτες που μπαίνουν στο σπίτι του "Μεγάλου Αδερφού"

Big Brother: Αυτοί είναι οι 8 πρώτοι παίκτες που μπαίνουν στο σπίτι του "Μεγάλου Αδερφού"

Ο δεύτερος κύκλος του «Big Brother» κάνει πρεμιέρα το βράδυ της Κυριακής στον ΣΚΑΙ, με παρουσιαστές τον Γρηγόρη Γκουντάρα και τη Ναταλί Κάκκαβα.14 νέοι παίκτες θα ζήσουν την εμπειρία του «Μεγάλου Αδερφού» και θα διεκδικήσουν το χρηματικό έπαθλο αξίας 100.000 ευρώ.

Και ενώ ακόμη δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση από τον ΣΚΑΙ για τους διαγωνιζόμενους, το πρωί της Πέμπτης στο «Καλοκαίρι #Νot» μάθαμε τα πρώτα 8 ονόματα. Από αυτά ξεχωρίσουν εκείνα του γνωστού μοντέλου Στηβ Μιλάτου, αλλά και του Παναγιώτη Πέτσα, τον οποίο γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή του στο GNTM.Στο σπίτι του «Big Brother» θα δούμε επίσης τον 29χρονο Μελέτη Γαβαλά που δουλεύει σε εταιρεία κινητής τηλεφωνίας και τον Ισίδωρο Δούνη που είναι αισθητικός και μασέρ και ήταν να γίνει κληρικός.

Στις γυναικείες παρουσίες θα έχουμε την Εύη Τσαγκλή που δηλώνει χομπίστρια, τη Γιώτα Μυλωνά που ασχολείται με την εστίαση, την Ανχελίτα η οποία είναι τραγουδίστρια και τη Σύλια Καραμολέγκου, η οποία δηλώνει tiktoker.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top