«Καμίνι» και πάλι η Κύπρος - Νέα κίτρινη προειδοποίηση από τη Μετεωρολογική

«Καμίνι» και πάλι η Κύπρος - Νέα κίτρινη προειδοποίηση από τη Μετεωρολογική

Κίτρινη προειδοποίηση εξέδωσε το Τμήμα Μετεωρολογίας, με τη θερμοκρασία να αναμένεται να φτάσει και πάλι τους 40 βαθμούς κελσίου.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Μετεωρολογική Υπηρεσία, η κίτρινη προειδοποίηση τέθηκε σε ισχύ από σήμερα στις 17:00 το απόγευμα και θα είναι σε ισχύ μέχρι τις 17:00  αύριο Παρασκευή (27/08)

Η μέγιστη θερμοκρασία θα ανέλθει στο εσωτερικό γύρω στους 40  βαθμούς.

Αναλυτικά η πρόγνωση της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας:

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Τοπικά ενδέχεται να παρουσιαστεί αραιή ομίχλη. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 21 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 23 στα παράλια και γύρω στους 19 στα ψηλότερα ορεινά.

Ο καιρός αύριο θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα καταστούν σταδιακά σε νοτιοδυτικούς, ασθενείς μέχρι μέτριους, 3 με 4 μποφόρ και στα νότια παράλια το απόγευμα παροδικά μέχρι ισχυροί 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 40 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 34 στα παράλια και στους 31 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο το βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 2 με 3 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.

Το Σάββατο, την Κυριακή και τη Δευτέρα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερμοκρασία θα σημειώσει προοδευτικά πτώση αλλά θα εξακολουθήσει να είναι ψηλότερη από τα κανονικά για την εποχή επίπεδα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE