Συνεχίζεται η μάχη με τις φλόγες στο Γέρι – Ενισχύονται συνεχώς οι δυνάμεις πυρόσβεσης - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Συνεχίζεται η μάχη με τις φλόγες στο Γέρι – Ενισχύονται συνεχώς οι δυνάμεις πυρόσβεσης - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ολονύχτια φαίνεται να είναι η μάχη με τις φλόγες στη βιομηχανική περιοχή στο Γέρι σε πυρκαγιά που ξέσπασε το απόγευμα της Πέμπτης (26/08) σε εργοστάσιο με ανακυκλώσιμα υλικά.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδρέα Κεττή, οι Πυροσβεστικές δυνάμεις θα συνεχίσουν να εργάζονται καθ'όλη τη διάρκεια της νύκτας για περιορισμό της πυρκαγιάς.

Οι δυνάμεις ενισχύθηκαν και με βυτιοφόρα οχήματα από την Επαρχιακή Διοίκηση για προμήθεια μεγάλων ποσοτήτων νερού.

Νωρίτερα, στο μέρος του επεισοδίου επιχειρούσαν 11 πυροσβεστικά οχήματα (10 από την ΠΥ και ένα από το Τμήμα Δασών)».

Ωστόσο κλήθηκαν να παρευρεθούν από το αρχικό στάδιο εκπρόσωποι από Υπηρεσία Περιβάλλοντος, Γραφείο Επιθεώρησης Εργασίας και Πολιτικής Άμυνας για εκτίμηση της κατάστασης.

Δείτε φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θανατώνονται πάνω 13.000 ζώα λόγω αφθώδους πυρετού – Έρευνες για τη «διαδρομή» από τα κατεχόμενα

Θανατώνονται πάνω 13.000 ζώα λόγω αφθώδους πυρετού – Έρευνες για τη «διαδρομή» από τα κατεχόμενα

Μέχρι σήμερα έχουν καταγραφεί 11 κρούσματα αφθώδους πυρετού στην επαρχία Λάρνακας, εκ των οποίων το ένα είναι σε μονάδα βοοειδών και τα υπόλοιπα 10 σε μονάδες αιγοπροβάτων, ανέφερε σε σημερινή της ενημέρωση προς τα ΜΜΕ η Ανώτερη Κτηνιατρική Λειτουργός, Σωτηρία Γεωργιάδου.

BEST OF TOTHEMAONLINE