Επιμένει ο Ερντογάν: Δεν θα δεχθούμε πρόσφυγες

Επιμένει ο Ερντογάν: Δεν θα δεχθούμε πρόσφυγες

Εμμένει στις θέσεις του για το μεταναστευτικό ο Τούρκος πρόεδρος. Ο Ταγίπ Ερντογάν διεμήνυσε, συγκεκριμένα. πως η χώρα του δεν πρόκειται να φιλοξενήσει πρόσφυγες από το Αφγανιστάν.

Ο Ερντογάν, σε ομιλία του, για άλλη μια φορά τόνισε πως η Τουρκία δεν μπορεί να φιλοξενήσει κι άλλους πρόσφυγες καθώς ήδη έχει δεχθεί περίπου πέντε εκατομμύρια.

Μιλώντας για τους Ταλιμπάν, ο Τούρκος Πρόεδρος ανέφερε πως τα μηνύματα που στέλνουν είναι αισιόδοξα όμως χρειάζονται και ξεκάθαρα βήματα από μέρους τους.

Την ίδια ώρα, ο εκπρόσωπος της τουρκικής προεδρίας, Ιμπραχιμ Καλίν, δήλωσε πως είναι σε εξέλιξη η επιχείρηση απομάκρυνσης των Τούρκων στρατιωτών.

Όπως ξεκαθάρισε, όλοι οι Τούρκοι στρατιώτες θα έχουν αποχωρήσει εντός 36 ωρών.

Παράλληλα είπε πως έχουν ληφθεί μέτρα για να εμποδιστούν οι διελεύσεις από το Ιράν.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανοίγει ο δρόμος για το «Αφροδίτη»: Τέλος Μαρτίου οι εξελίξεις σύμφωνα με το Ισραήλ

Ανοίγει ο δρόμος για το «Αφροδίτη»: Τέλος Μαρτίου οι εξελίξεις σύμφωνα με το Ισραήλ

Στα τέλη Μαρτίου εκτιμά ο Πρέσβης του Ισραήλ στη Λευκωσία ότι μπορεί να υπάρξει συμφωνία με την Κυπριακή Δημοκρατία για την αξιοποίηση του κοιτάσματος «Αφροδίτη» στην κυπριακή ΑΟΖ, ξεκαθαρίζοντας ωστόσο ότι το χρονοδιάγραμμα παραμένει ανοιχτό.

BEST OF TOTHEMAONLINE