Υπό κράτηση ο 75χρονος που έφτασε με κιλά κάναβης στις αποσκευές του

Υπό κράτηση ο 75χρονος που έφτασε με κιλά κάναβης στις αποσκευές του

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας εξέδωσε σήμερα διάταγμα κράτησης οκτώ ημερών εναντίον άνδρα ηλικίας 75 ετών για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής και παράνομης κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλο πρόσωπο, και παράνομης εισαγωγής ναρκωτικών, δηλαδή δύο κιλά και 285 γραμμάρια κάνναβης.

 
Σε ανακοίνωση του Γραφείου Επικοινωνίας του Αρχηγείου Αστυνομίας αναφέρεται ότι λίγο πριν τη μία σήμερα τα ξημερώματα, άνδρας ηλικίας 75 ετών έφτασε στο αεροδρόμιο Λάρνακας με πτήση από χώρα της Ευρώπης.

Κατά τη διάρκεια ελέγχου που διενεργήθηκε στις αποσκευές του, από μέλη της ΥΚΑΝ σε συνεργασία με λειτουργούς του Τμήματος Τελωνείων, εντοπίστηκαν δύο συσκευασίες που περιείχαν συνολικά δύο κιλά και 285 γραμμάρια κάνναβης.
 
Τα μέλη της ΥΚΑΝ προχώρησαν στην κατάσχεση των ναρκωτικών και στη σύλληψη του 75χρονου.
 
Ο άνδρας οδηγήθηκε το πρωί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας, το οποίο εξέδωσε εναντίον του διάταγμα κράτησης για οκτώ μέρες.  

 Την υπόθεση διερευνά το Επαρχιακό Κλιμάκιο Λάρνακας της ΥΚΑΝ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Η Προεδρία της ΕΕ, οι εκλογές στα κατεχόμενα και η νέα διευρυμένη συνάντηση για το Κυπριακό

ΠτΔ: Η Προεδρία της ΕΕ, οι εκλογές στα κατεχόμενα και η νέα διευρυμένη συνάντηση για το Κυπριακό

Αναφορικά με την ημερομηνία διεξαγωγής της νέας πενταμερούς για το Κυπριακό στη Νέα Υόρκη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατία Νίκος Χριστοδουλίδης δήλωσε πως αναμένουμε τα Ηνωμένα Έθνη να προβούν σε σχετικές ανακοινώσεις.