ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Χόρευαν οι πελάτες και την πλήρωσε ο ιδιοκτήτης - Πρόστιμο 16χιλιάδων ευρώ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Χόρευαν οι πελάτες και την πλήρωσε ο ιδιοκτήτης - Πρόστιμο 16χιλιάδων ευρώ

Στην καταγγελία 22 πολιτών και 5 υπεύθυνων υποστατικών για παραβίαση των μέτρων κατά της διασποράς του κορωνοϊού προέβη η Αστυνομία το τελευταίο 24ωρο.

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ εκπρόσωπος του κλάδου επικοινωνίας της Αστυνομίας, κατά το τελευταίο 24ωρο που ολοκληρώθηκε στις 6:00 σήμερα το πρωί, η Δύναμη διενήργησε συνολικά 3.319 σε όλη την ελεύθερη Κύπρο.

Ανάμεσα στις καταγγελίες κατά υποστατικών, μια αφορούσε γνωστό κέντρο διασκέδασης στη Λευκωσία, καθώς θαμώνες χόρευαν κατά παράβαση των διαταγμάτων.

Αξίζει να αναφερθεί ότι ήταν η δεύτερη καταγγελία σε βάρος του εν λόγω υποστατικού στον υπεύθυνο του οποίου επιβλήθηκε πρόστιμο ύψους 16 χιλιάδων ευρώ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Υπουργικό - Αλλαγή στην ηγεσία της Εθνικής Φρουράς: Παρατείνεται η θητεία Παχουλίδη – Ποιος αναλαμβάνει από το 2027

Υπουργικό - Αλλαγή στην ηγεσία της Εθνικής Φρουράς: Παρατείνεται η θητεία Παχουλίδη – Ποιος αναλαμβάνει από το 2027

Παρατείνεται μέχρι το τέλος του 2026 η θητεία του Υπαρχηγού της Εθνικής Φρουράς, Αντιστράτηγου Νεόφυτου Παχουλίδη, με το Υπουργικό Συμβούλιο να αποφασίζει παράλληλα τον διάδοχό του στη συγκεκριμένη θέση.

BEST OF TOTHEMAONLINE