ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Χόρευαν οι πελάτες και την πλήρωσε ο ιδιοκτήτης - Πρόστιμο 16χιλιάδων ευρώ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Χόρευαν οι πελάτες και την πλήρωσε ο ιδιοκτήτης - Πρόστιμο 16χιλιάδων ευρώ

Στην καταγγελία 22 πολιτών και 5 υπεύθυνων υποστατικών για παραβίαση των μέτρων κατά της διασποράς του κορωνοϊού προέβη η Αστυνομία το τελευταίο 24ωρο.

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ εκπρόσωπος του κλάδου επικοινωνίας της Αστυνομίας, κατά το τελευταίο 24ωρο που ολοκληρώθηκε στις 6:00 σήμερα το πρωί, η Δύναμη διενήργησε συνολικά 3.319 σε όλη την ελεύθερη Κύπρο.

Ανάμεσα στις καταγγελίες κατά υποστατικών, μια αφορούσε γνωστό κέντρο διασκέδασης στη Λευκωσία, καθώς θαμώνες χόρευαν κατά παράβαση των διαταγμάτων.

Αξίζει να αναφερθεί ότι ήταν η δεύτερη καταγγελία σε βάρος του εν λόγω υποστατικού στον υπεύθυνο του οποίου επιβλήθηκε πρόστιμο ύψους 16 χιλιάδων ευρώ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από το «μυστικό δείπνο» στη «σημαδεμένη τράπουλα»: Η μάχη για την εξουσία περνά από τη Βουλή και τον ΔΗΣΥ

Από το «μυστικό δείπνο» στη «σημαδεμένη τράπουλα»: Η μάχη για την εξουσία περνά από τη Βουλή και τον ΔΗΣΥ

Το πολιτικό σκηνικό, όχι μόνο δεν ηρεμεί, αλλά φαίνεται να ανοίγει ταυτόχρονα σε περισσότερα από ένα μέτωπα. Την ώρα που στον Δημοκρατικό Συναγερμό επιχειρείται να πέσουν οι τόνοι και να διατηρηθεί η εικόνα της κομματικής ενότητας- κάτι που δεν φαίνεται να είναι εφικτό- η υπόθεση του περιβόητου «μυστικού δείπνου» αποκτά πλέον θεσμική συνέχεια, ενώ στο εσωτερικό του ΔΗΣΥ η αντιπαράθεση για την επιλογή του υποψηφίου των Προεδρικών του 2028, παίρνει όλο και πιο προσωπικά χαρακτηριστικά.