ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Χόρευαν οι πελάτες και την πλήρωσε ο ιδιοκτήτης - Πρόστιμο 16χιλιάδων ευρώ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Χόρευαν οι πελάτες και την πλήρωσε ο ιδιοκτήτης - Πρόστιμο 16χιλιάδων ευρώ

Στην καταγγελία 22 πολιτών και 5 υπεύθυνων υποστατικών για παραβίαση των μέτρων κατά της διασποράς του κορωνοϊού προέβη η Αστυνομία το τελευταίο 24ωρο.

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ εκπρόσωπος του κλάδου επικοινωνίας της Αστυνομίας, κατά το τελευταίο 24ωρο που ολοκληρώθηκε στις 6:00 σήμερα το πρωί, η Δύναμη διενήργησε συνολικά 3.319 σε όλη την ελεύθερη Κύπρο.

Ανάμεσα στις καταγγελίες κατά υποστατικών, μια αφορούσε γνωστό κέντρο διασκέδασης στη Λευκωσία, καθώς θαμώνες χόρευαν κατά παράβαση των διαταγμάτων.

Αξίζει να αναφερθεί ότι ήταν η δεύτερη καταγγελία σε βάρος του εν λόγω υποστατικού στον υπεύθυνο του οποίου επιβλήθηκε πρόστιμο ύψους 16 χιλιάδων ευρώ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πίσω στην «παλιά του γειτονιά» ο Γιώργος Μαζωνάκης - Δείτε βίντεο από τη λαϊκή αγρυπνία

Πίσω στην «παλιά του γειτονιά» ο Γιώργος Μαζωνάκης - Δείτε βίντεο από τη λαϊκή αγρυπνία

Σήμερα, στις 19:30 ξεκίνησε η «λαϊκή αγρύπνια» για τον Γιώργο Μαζωνάκη στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Νίκαιας, όπου φίλοι και άνθρωποι που τον αγάπησαν =έχουν την ευκαιρία να τον αποχαιρετίσουν από κοντά.