ΠΑΦΟΣ: Πάλι υπόθεση πλαστοπροσωπίας - Προσπάθησαν να φύγουν για Γαλλιά με ψεύτικα έγγραφα

ΠΑΦΟΣ: Πάλι υπόθεση πλαστοπροσωπίας - Προσπάθησαν να φύγουν για Γαλλιά με ψεύτικα έγγραφα

Στην σύλληψη τεσσάρων προσώπων προχώρησε η Αστυνομία Πάφου χτες το απόγευμα στο αεροδρόμιο Πάφου σε σχέση με υπό διερεύνηση υπόθεση πλαστοπροσωπίας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία τέσσερα πρόσωπα χτες το απόγευμα  στις 16:30 περίπου μετέβησαν στον αερολιμένα Πάφου για να αναχωρήσουν με πτήση για την Γαλλία και παρουσίασαν γαλλικά δελτία ταυτότητος  κατά τον διαβατηριακό έλεγχο τα οποία φαίνονταν ότι δεν ήταν γνήσια. 

Ακολούθως αυτοί συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση.

Οι τέσσερις ανακρινόμενοι έδωσαν κάποιους ισχυρισμούς όσον αφορά  την κατοχή των δελτίων ταυτοτήτων τους οι οποίοι διερευνώνται. Ωστόσο, τα ταξιδιωτικά τους έγγραφα εκ πρώτης όψεως φέρονται να είναι πλαστά. 

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ Πάφου ενώ θα δρομολογηθούν διαδικασίες για την απέλαση τους. 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Υπ. Ενέργειας: «Η παραγωγή ΦΑ δεν είναι πλέον στα χαρτιά» - Πλώρη για την ενεργειακή απεξάρτηση της Κύπρου

Υπ. Ενέργειας: «Η παραγωγή ΦΑ δεν είναι πλέον στα χαρτιά» - Πλώρη για την ενεργειακή απεξάρτηση της Κύπρου

Σε μια ιστορική καμπή για το ενεργειακό πρόγραμμα της Κυπριακής Δημοκρατίας αναφέρθηκε ο Υπουργός Ενέργειας, Μιχάλης Δαμιανός, φιλοξενούμενος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha, ξεκαθαρίζοντας πως η χώρα περνά πλέον οριστικά από το στάδιο των ερευνών σε αυτό της παραγωγής.