Σε ανακυκλώσιμα υλικά η φωτιά στην Επαρχία Λεμεσού - Την κατάσβεση ενισχύουν υδροφόρα οχήματα - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Σε ανακυκλώσιμα υλικά η φωτιά στην Επαρχία Λεμεσού - Την κατάσβεση ενισχύουν υδροφόρα οχήματα - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Φωτιά ξέσπασε το Σάββατο 28 Αυγούστου στην Επαρχία Λεμεσού.

 

Σύμφωνα με τον κ. Ανδρέα Κεττή, η Πυροσβεστική Υπηρεσία ανταποκρίθηκε με 4 πυροσβεστικά οχήματα από σταθμούς Λεμεσού σε πυρκαγιά σε ανακυκλώσιμα υλικά παρά την Κοινότητα Φασούλας, Επαρχίας Λεμεσού.

Κατά την εξέλιξη της πυρκαγιάς χρειάστηκε να γίνει χρήση των 2 εκμισθωμένων ελικοπτέρων για να προστατευθούν δεξαμενές υγρών καυσίμων ως επίσης και εξοπλισμός της μονάδας επεξεργασίας.

Την κατάσβεση ενισχύουν και υδροφόρα οχήματα της Επαρχ. Διοίκησης Λεμεσού και βαρετού τύπου εκσκαφείς της μονάδας επεξεργασίας.

Η Υπηρεσία Περιβάλλοντος ενημερώθηκε σχετικά.

Δείτε σχετική φωτογραφία: 

Εικόνα

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Διπλωματικός μαραθώνιος» από ΠτΔ: Επαφές με Κατάρ και Ισραήλ για σταθερότητα στην περιοχή

«Διπλωματικός μαραθώνιος» από ΠτΔ: Επαφές με Κατάρ και Ισραήλ για σταθερότητα στην περιοχή

Σε μια περίοδο έντονων γεωπολιτικών εξελίξεων στη Μέση Ανατολή και την Ανατολική Μεσόγειο, ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, είχε σειρά σημαντικών τηλεφωνικών επικοινωνιών με περιφερειακούς ηγέτες.