ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Εντατικές οι έρευνες για εντοπισμό του 28χρονου δύτη – Ξεκίνησαν να ψάχνουν με το πρώτο φως της μέρας

Εντατικές οι έρευνες για εντοπισμό του 28χρονου δύτη – Ξεκίνησαν να ψάχνουν με το πρώτο φως της μέρας

Με το πρώτο φως της μέρας ξεκίνησαν ξανά οι έρευνες για εντοπισμό του 28χρονου δύτη, ο οποίος χάθηκε στην περιοχή Πύργου του Αεροδρομίου Λάρνακας, το μεσημέρι του Σαββάτου, 28 Αυγούστου.

Οι έρευνες γίνονται με την συμμετοχή τόσο αεροναυτικών δυνάμεων για έρευνα επιφανείας όσο και δυτών για έρευνα βυθού. 

Η σημερινή ανακοίνωση του ΚΣΕΔ:

Στις 28 Αυγούστου 2021 και ώρα 12:40, το ΚΣΕΔ Λάρνακας έλαβε πληροφορία που αφορούσε σε αγνοούμενο δύτη (28χρονο Κύπριο πολίτη) στη θαλάσσια περιοχή πλησίον του Αεροδρομίου Λάρνακας.

Το ΚΣΕΔ ενεργοποίησε το Εθνικό Σχέδιο Έρευνας και Διάσωσης «ΝΕΑΡΧΟΣ», αποστέλλοντας στην περιοχή αεροναυτικά μέσα, ομάδες δυτών και πεζά περίπολα, τα οποία διεξάγουν επιχειρήσεις Έρευνας προς εντοπισμό του αγνοούμενου.

Oι έρευνες διακόπηκαν με το τελευταίο φως χωρίς να έχει εντοπιστεί οτιδήποτε σχετικό με το αγνοούμενο άτομο και συνεχίζονται σήμερα, 29 Αυγούστου 2021 από το πρώτο φως, με συμμετοχή τόσο αεροναυτικών δυνάμεων για έρευνα επιφανείας όσο και δυτών για έρευνα βυθού.

Καλούνται οι εθελοντές δύτες οι οποίοι σπεύδουν ανεξάρτητα στο σημείο ερευνών, πριν να προσεγγίσουν την περιοχή και εκτελέσουν οποιεσδήποτε ενέργειες να επικοινωνούν και να συντονίζονται με το Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης στο τηλέφωνο 24643005, με σκοπό να αποφευχθεί οποιοδήποτε ατύχημα.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top