Ανήλικος οδηγούσε παράνομα και προσπάθησε να ξεγελάσει τις Αρχές με ψεύτικα στοιχεία

Ανήλικος οδηγούσε παράνομα και προσπάθησε να ξεγελάσει τις Αρχές με ψεύτικα στοιχεία

Μέλη της Αστυνομίας (Αστυνομικού Σταθμού Κιτίου), ανέκοψαν χθες βράδυ για έλεγχο στη λεωφόρο Μακαρίου στο Κίτι, διπλοκάμπινο όχημα, το οποίο έφερε πινακίδες εγγραφής δοκιμή τεστ.

Από εξετάσεις που ακολούθησαν διαπιστώθηκε, ότι οδηγός του οχήματος ήταν νεαρό ανήλικό πρόσωπο, ηλικίας 16½ ετών.

Ο ανήλικος δεν είχε στην κατοχή του οποιαδήποτε έγγραφα που να αποδεικνύουν την ταυτότητά του και έδωσε ψευδή στοιχεία στα μέλη της Αστυνομίας.
Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό για συνέχιση των εξετάσεων.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Κιτίου συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αννίτα Δημητρίου: Από το «εκτός ψηφοδελτίου» στην κορυφή της κυπριακής πολιτικής σκηνής

Αννίτα Δημητρίου: Από το «εκτός ψηφοδελτίου» στην κορυφή της κυπριακής πολιτικής σκηνής

Η επανεκλογή της Αννίτας Δημητρίου στη Βουλή των Αντιπροσώπων, αποτελεί ακόμη έναν σημαντικό σταθμό σε μια πολιτική διαδρομή που μέσα σε δέκα χρόνια την οδήγησε από μια δύσκολη εσωκομματική δοκιμασία στην ηγεσία του Δημοκρατικού Συναγερμού και στην Προεδρία της Βουλής.