Ανήλικος οδηγούσε παράνομα και προσπάθησε να ξεγελάσει τις Αρχές με ψεύτικα στοιχεία

Ανήλικος οδηγούσε παράνομα και προσπάθησε να ξεγελάσει τις Αρχές με ψεύτικα στοιχεία

Μέλη της Αστυνομίας (Αστυνομικού Σταθμού Κιτίου), ανέκοψαν χθες βράδυ για έλεγχο στη λεωφόρο Μακαρίου στο Κίτι, διπλοκάμπινο όχημα, το οποίο έφερε πινακίδες εγγραφής δοκιμή τεστ.

Από εξετάσεις που ακολούθησαν διαπιστώθηκε, ότι οδηγός του οχήματος ήταν νεαρό ανήλικό πρόσωπο, ηλικίας 16½ ετών.

Ο ανήλικος δεν είχε στην κατοχή του οποιαδήποτε έγγραφα που να αποδεικνύουν την ταυτότητά του και έδωσε ψευδή στοιχεία στα μέλη της Αστυνομίας.
Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό για συνέχιση των εξετάσεων.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Κιτίου συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός: Ο εκνευρισμός Χριστοδουλιδη - Οι πιέσεις και οι διαρροές που ανέτρεψαν τους σχεδιασμούς

Ανασχηματισμός: Ο εκνευρισμός Χριστοδουλιδη - Οι πιέσεις και οι διαρροές που ανέτρεψαν τους σχεδιασμούς

Ο ανασχηματισμός που σχεδιάστηκε ως κίνηση ανανέωσης και επανεκκίνησης για την κυβέρνηση Χριστοδουλίδη, εξελίχθηκε σε μια δύσκολη πολιτική εξίσωση. Οι διαρροές των τελευταίων ημερών, αντί να δημιουργήσουν την εικόνα μιας κυβέρνησης που ετοιμάζεται να περάσει στην επόμενη φάση της θητείας της, άνοιξαν έναν κύκλο αντιδράσεων, εσωτερικών πιέσεων και παρασκηνιακών διαβουλεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE