Ακούστε το ΕΔΩ! Αυτό είναι το τραγούδι της Τάμτα που «κόπηκε» για να πάει η Μαρία Έλενα στη Eurovision

Ακούστε το ΕΔΩ! Αυτό είναι το τραγούδι της Τάμτα που «κόπηκε» για να πάει η Μαρία Έλενα στη Eurovision

Από την πρώτη κιόλας στιγμή, που κυκλοφόρησε σε ραδιοφωνικούς σταθμούς και διαδίκτυο το τραγούδι της Τάμτα, με το οποίο θα διαγωνιζόταν στον ελληνικό, εθνικό τελικό, για το εισιτήριο που οδηγούσε στη Βιέννη, τα μηνύματα άρχισαν να πέφτουν βροχή.

Η συμμετοχή της αγαπημένης pop star «κόπηκε» την τελευταία στιγμή, για διάφορους λόγους, τους οποίους σας είχαμε αναφέρει σε προηγούμενα μας δημοσιεύματα, με αποτέλεσμα στη θέση της να διαγωνιστεί η δική μας Μαρία Έλενα με τη μπαλάντα «One last breath».

Μετά τη ψηφοφορία των Ελλήνων τηλεθεατών, η νικήτρια του πρώτου Ελληνικού The Voice, κατέλαβε την πρώτη θέση και επάξια εκπροσώπησε τη χώρα στον 60ο διαγωνισμό της Eurovision.

Ωστόσο, πολλοί είναι αυτοί που με το άκουσμα του «Unloved»της Γεωργιανής σταρ, σχολίασαν πως ίσως το συγκεκριμένο τραγούδι, αν και εφόσον βέβαια κέρδιζε τον εθνικό τελικό, να τα πήγαινε καλύτερα στη Βιέννη, καθώς φέτος έτυχε και είδαμε πολλές μπαλάντες επί σκηνής.

Τι να πούμε κι εμείς; Γούστα είναι αυτά! Το μόνο σίγουρο είναι πως η Τάμτα (κατά την άποψη της στήλης και του γράφοντος) πρέπει οπωσδήποτε (έχει όλο το πακέτο) να πάει στη Eurovision, είτε με τα χρώματα της χώρας της, είτε με αυτά της Ελλάδας ή ακόμη και της Κύπρου!

Στέφανος Χαραλάμπους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τα αποτελέσματα της Νέας Υόρκης…με «πολιτικό ρεαλισμό»

Τα αποτελέσματα της Νέας Υόρκης…με «πολιτικό ρεαλισμό»

Επιστρέψαμε από τη Νέα Υόρκη, πανηγυρίζοντας ότι καταφέραμε κάτι, 51 χρόνια μετά την τουρκική εισβολή και κατοχή. Θα προχωρήσουμε βήμα-βήμα μας είπε ο ΓΓ των ΗΕ μετά το τέλος ακόμα μιας σύναξης, άτυπης ή τυπικής-αυτό ολίγο μας ενδιαφέρει- για να μας πει ότι το θέμα είναι πολύπλοκο-και εμείς οι αφελείς, που νομίζαμε ότι είναι θέμα εισβολής και κατοχής- Προχωράμε λοιπόν σε νέα ΜΟΕ που περιλαμβάνουν τη δημιουργία συμβουλευτικού οργάνου, για τη συμμετοχή της κοινωνίας των πολιτών, την ανταλλαγή πολιτιστικών αντικειμένων, την παρακολούθηση της ποιότητας του αέρα και την αντιμετώπιση της ρύπανσης από μικροπλαστικα.

BEST OF TOTHEMAONLINE