ΠΑΦΟΣ: Υπό έλεγχο η φωτιά σε διαμέρισμα - Προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές

ΠΑΦΟΣ: Υπό έλεγχο η φωτιά σε διαμέρισμα - Προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές

Υπό έλεγχο τέθηκε σε σύντομο χρονικό διάστημα η φωτιά που εκδηλώθηκε στις 18:46 σε διαμέρισμα στον 2ο όροφο συγκροτήματος διαμερισμάτων στην Πάφο, σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ανδρέα Κεττή. 

Σε ανάρτηση του στο twitter o κ Κεττής αναφέρει πως από την φωτιά προκλήθηκαν στο διαμέρισμα εκτεταμένες υλικές ζημιές, χωρίς ωστόσο να κινδυνέψει κανείς. 

Για την κατάσβεση της ανταποκρίθηκαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας από το Πυροσβεστικό σταθμό Πάφου με τρία οχήματα, συμπεριλαμβανομένου και τηλεσκοπικού βραχιονοφόρου οχήματος.

Πρόσθεσε πως η φωτιά, χάρη στην άμεση επέμβαση της Πυροσβεστικής, κατασβέστηκε σύντομα, χωρίς να επεκταθεί σε παρακείμενα διαμερίσματα. 

Τα αίτια της πρόκλησης της φωτιάς διερευνώνται, αναφέρει ο κ. Κεττής.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Σε πανηγυρικό κλίμα πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας, η επίσημη τελετή ανακήρυξης των 56 νέων βουλευτών που εξελέγησαν στις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου. Η διαδικασία ολοκληρώθηκε παρουσία πολιτικών αρχηγών, στελεχών κομμάτων, συγγενών και φίλων των εκλεγέντων, σηματοδοτώντας τη νέα σύνθεση της Βουλής των Αντιπροσώπων που αναμένεται να συνέλθει για πρώτη φορά στις 4 Ιουνίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE