Ανατροπή στην πρεμιέρα του Big Brother – Η εξέλιξη που κανείς δεν περίμενε - ΒΙΝΤΕΟ

Ανατροπή στην πρεμιέρα του Big Brother – Η εξέλιξη που κανείς δεν περίμενε - ΒΙΝΤΕΟ

Όλα έδειχναν ότι η πρώτη αποχώρηση έγινε πολύ νωρίς αλλά στην πορεία όλα άλλαξαν.

Μια -δυσάρεστη- έκπληξη περίμενε τους 14 συμμετέχοντες του Big Brother, αφού μόλις ολοκληρώθηκε η διαδικασία παρουσίασής τους, έλαβαν μέρος στην πρώτη δοκιμασία χωρίς να το καταλάβουνΣυγκεκριμένα ο Μεγάλος Αδερφός ανακοίνωσε ότι οι παίκτες μπορούν να διαλέξουν τα κρεβάτια τους, δίχως να υπάρχει διαχωρισμός ανάμεσα σε αντρικό και γυναικείο δωμάτιο. Ο Ισίδωρος Δούνης κι η Ευδοκία Τσαγκλή έτρεξαν για να διαλέξουν πρώτοι, μόνο που στην συνέχεια βίωσαν ψυχρολουσία, όταν ο Big Brother τους ενημέρωσε ότι οι δυο τους θα μονομαχήσουν στην αρένα για να παραμείνει μόνο ο ένας στο ριάλιτι. Οι δυο τους έπρεπε να συμπληρώσουν ένα παζλ με την Ευδοκία να παίρνει τελικά τη νίκη.

Συγκεκριμένα ο Μεγάλος Αδερφός ανακοίνωσε ότι οι παίκτες μπορούν να διαλέξουν τα κρεβάτια τους, δίχως να υπάρχει διαχωρισμός ανάμεσα σε αντρικό και γυναικείο δωμάτιο. Ο Ισίδωρος Δούνης κι η Ευδοκία Τσαγκλή έτρεξαν για να διαλέξουν πρώτοι, μόνο που στην συνέχεια βίωσαν ψυχρολουσία, όταν ο Big Brother τους ενημέρωσε ότι οι δυο τους θα μονομαχήσουν στην αρένα για να παραμείνει μόνο ο ένας στο ριάλιτι. Οι δυο τους έπρεπε να συμπληρώσουν ένα παζλ με την Ευδοκία να παίρνει τελικά τη νίκη.

Κι ενώ όλοι πίστεψαν ότι ο Ισίδωρος θα αποχωρήσει, ο Big Brother τον μετέφερε στο «Μυστικό Δωμάτιο», όπου θα μπορούσε να παρακολουθεί τους συμπαίκτες του και να γνωρίσει ακόμα καλύτερα τον εαυτό του. Μάλιστα στο τέλος της εβδομάδας θα έχει την ευκαιρία να λάβει μια σημαντική απόφαση. Ο Ισίδωρος με την ασυλία που κέρδισε, γίνεται από ηττημένος, νικητής λόγω των προνομίων που θα έχει.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στη Διάσκεψη των ΗΕ για τους Ωκεανούς ο ΠτΔ - Θα μιλήσει στην ειδική εκδήλωση

Στη Διάσκεψη των ΗΕ για τους Ωκεανούς ο ΠτΔ - Θα μιλήσει στην ειδική εκδήλωση

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης συμμετέχει σήμερα στις εργασίες της 3ης Διάσκεψης των Ηνωμένων Εθνών για τους Ωκεανούς που πραγματοποιούνται στη Νίκαια, της Γαλλίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE