LIFESTYLE

Έλληνας ηθοποιός: «Μπήκα για κήλη και έχασα το φως μου»

Έλληνας ηθοποιός: «Μπήκα για κήλη και έχασα το φως μου»

Ο ηθοποιός περνά μια σοβαρή περιπέτεια υγείας, αφού κατά τη διάρκεια επέμβασης ρουτίνας τραυματίστηκε ο κερατοειδής χιτώνας των ματιών του, με αποτέλεσμα να έχει χάσει το μεγαλύτερο μέρος της όρασης του.

«Πήγα να κάνω μια απλή επέμβαση κήλης, καθώς ετοιμάζουμε την περιοδεία της παράστασης «Μέρες ραδιοφώνου» και ήθελα να έχω αναρρώσει και να είμαι καλά πριν αρχίσουμε τα ταξίδια. Όμως τα πράγματα δεν εξελίχτηκαν έτσι όπως τα περίμενα.

Όπως είπε ο ίδιος στην εφημερίδα Epsresso «Κάποια απροσεξία των γιατρών μ' έκανε να είμαι πέντε μέρες τώρα με κλειστά μάτια και να υποφέρω φρικτά, γιατί - απ' ό,τι μου είπαν οι γιατροί – μέσα στο χειρουργείο, όταν ήμουν σε ολική νάρκωση έμεινα για κάποιες ώρες με ανοιχτά τα μάτια και έπαθα ζημιά. Έχει υποστεί ρήξη ο κερατοειδής, βλέπω μόνο σκιές και δεν γνωρίζω πως θα εξελιχθεί όλο αυτό. Θέλω να πιστεύω ότι θα επανέλθω.

Βγήκα από το χειρουργείο με δύο πληγωμένα μάτια…

Διαβάστε όλο το άρθρο στο tv.tothemaonline.com
 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σε εγρήγορση η Λευκωσία: Ενεργοποιήθηκαν κανάλια επικοινωνίας μετά τις απειλές του ηγέτη της Χεζμπολάχ στην Κύπρο

Σε εγρήγορση η Λευκωσία: Ενεργοποιήθηκαν κανάλια επικοινωνίας μετά τις απειλές του ηγέτη της Χεζμπολάχ στην Κύπρο

Κανάλια επικοινωνίας ενεργοποιήθηκαν μετά τις πρόσφατες αναφορές του ηγέτη της Χεζμπολάχ, Χασάν Νασράλα, που αφορούσαν την Κύπρο και οι τοποθετήσεις έχουν πλέον καταστεί κατά πολύ ηπιότερες, όπως ανέφεραν στο ΡΙΚ αρμόδιες πηγές. Παράλληλα, συνέχιζαν οι ίδιες πηγές, δημοσιεύματα μέσων που βρίσκονται κοντά στη Χεζμπολάχ, υποβαθμίζουν πια το θέμα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top