«Πυροβολούν» εστιατόριο στην Πάφο: Τους πήρε λογαριασμό χωρίς να ζητήσουν «Άρχισε να τραβά τα μαξιλαράκια ενώ καθόμασταν»

«Πυροβολούν» εστιατόριο στην Πάφο: Τους πήρε λογαριασμό χωρίς να ζητήσουν «Άρχισε να τραβά τα μαξιλαράκια ενώ καθόμασταν»

Άλλο ένα περιστατικό για εστιατόριο καταγγέλθηκε μέσω των social media.

Το νέο περιστατικό αφορά εστιατόριο στο λιμανάκι της Κάτω Πάφου, σύμφωνα με ανάρτηση συμπολίτη μας στην ομάδα του facebook «ΠΟΥ ΠΗΓΑΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕ».

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται στην ανάρτηση, ο λογαριασμός έφτασε στο τραπέζι χωρίς να τον ζητήσουν οι πελάτες, ενώ παράλληλα τονίζει πως το γκαρσόνι ξεκίνησε να μαζεύει τα πράγματα από το τραπέζι πριν τελειώσουν το φαγητό τους.

Παράλληλα, σύμφωνα πάντα με την ανάρτηση, το γκαρσόνι ξεκίνησε να τραβά τα μαξιλαράκια από τις καρέκλες, ενώ ακόμη οι θαμώνες ήταν καθιστοί, ενώ επίσης υπογραμμίζει πως του είπαν να σταματήσει αλλά αυτός συνέχιζε.

Τέλος τονίζεται πως ο σκοπός του γκαρσονιού ήταν να σχολάσει, ενώ κλείνοντας αναφέρεται το σχόλιο «η πιο αντιεπαγγελματική συμπεριφορά που αντιμετωπίσαμε ποτέ».

Δείτε πιο κάτω την σχετική ανάρτηση:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

Η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ έρχεται σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για την Ευρώπη, είπε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα, ο οποίος είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, σημειώνοντας ότι η ΕΕ βασίζεται στην Κύπρο για τη διαχείριση κατά την Προεδρία της, αρκετών σημαντικών ζητημάτων που απασχολούν την ΕΕ, ενώ αναφερόμενος στο πρόγραμμα SAFE είπε ότι καμιά τρίτη χώρα, η οποία απειλεί την ασφάλεια κράτους μέλους της ΕΕ, δεν μπορεί να το αξιοποιήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE