Νεκρός άνδρας ανασύρθηκε από την θάλασσα στην Λεμεσό – Εντοπίστηκε από σκάφος πολιτών

Νεκρός άνδρας ανασύρθηκε από την θάλασσα στην Λεμεσό – Εντοπίστηκε από σκάφος πολιτών

Νεκρός άνδρας ανασύρθηκε νεκρός στη Λεμεσό το μεσημέρι της Δευτέρας

Αυτούσια η ανάρτηση της Ναυαγοσωστικής μονάδας:

Άντρας ηλικίας 75 ετών περίπου, ανασύρθηκε νεκρός το μεσημέρι της Δευτέρας 30/8 απο τους ναυαγοσώστες του ΛΕΜ 8 και παρά τις προσπάθειες για να επανέλθει στη ζωή, αυτό δεν κατέστη δυνατόν.

Σκάφος πολιτών, εντόπισε τον άτυχο άντρα γύρω στις 12:45 σε απόσταση μερικών μέτρων από την ακτή και σε απόσταση περίπου 500 μέτρων από τον Ναυαγοσωστικό Πύργο ΛΕΜ 8.
Αμέσως οι πολίτες ειδοποίησαν τους ναυαγοσώστες οι οποίοι προσέτρεξαν με πλήρη εξοπλισμό και προχώρησαν σε διαδικασία καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης και χρήση απινιδωτή.

Παρά τις προσπάθειες των ναυαγοσωστών, ο άντρας δεν ανένηψε.

Ασθενοφόρο, που κλήθηκε στο σημείο από την πρώτη στιγμή, παρέλαβε τον άτυχο άντρα.

Μέλη της αστυνομίας που ειδοποιήθηκαν, διεξάγουν σχετικές έρευνες.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Με προσδοκίες αλλά και βαριά σκιά εντάσεων η συνάντηση Χριστοδουλίδη-Ερχιουρμάν - Στο επίκεντρο τα ΜΟΕ και οι κινήσεις Γκουτέρες

Με προσδοκίες αλλά και βαριά σκιά εντάσεων η συνάντηση Χριστοδουλίδη-Ερχιουρμάν - Στο επίκεντρο τα ΜΟΕ και οι κινήσεις Γκουτέρες

Με αναφορές σε πιθανές θετικές εξελίξεις και με την προσοχή στραμμένη τόσο στα ΜΟΕ όσο και στις διεργασίες του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών για το Κυπριακό, πραγματοποιείται σήμερα στις 16:30 η νέα συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Τουφάν Ερχιουρμάν.

BEST OF TOTHEMAONLINE