Αφγανιστάν: Η τελευταία φωτογραφία της 23χρονης πεζοναύτη λίγο πριν πεθάνει - Αγκαλιά με ένα μωρό:«Αγαπώ τη δουλειά μου»

Αφγανιστάν: Η τελευταία φωτογραφία της 23χρονης πεζοναύτη λίγο πριν πεθάνει - Αγκαλιά με ένα μωρό:«Αγαπώ τη δουλειά μου»

Η επίθεση στο αεροδρόμιο στην Καμπούλ, με πάνω από 150 νεκρούς, ήταν η πιο πολύνεκρη για τον στρατό των ΗΠΑ από το 2011. Στη λίστα των θυμάτων συγκαταλέγεται και η 23χρονη πεζοναύτης Nicole Gee η οποία, λίγο πριν χάσει τη ζωή της ανέβασε στα social media μια φωτογραφία να κρατάει αγκαλιά ένα μωρό με τη λεζάντα «αγαπώ τη δουλειά μου».

Η 23χρονη ήταν τεχνικός συντήρησης από το Σακραμέντο της Καλιφόρνια και είχε ενταχθεί στους πεζοναύτες το 2017. Ήθελε να γίνει ελεγκτής εναέριας κυκλοφορίας όμως ένα πρόβλημα στην καρδιά τής στέρησε το όνειρο, όπως είπε στη Washington Post ο πατέρας της Richard Herrera.

«Ήταν ένα παιδί πολύ αποφασισμένο, που διέπρεπε στο σχολείο» είπε τονίζοντας ότι λίγες μέρες πριν πεθάνει της είχε πει πόσο περήφανος πατέρας ήταν. «Ήταν ένα τέλειο παιδί. Ποτέ δεν έμπλεκε, πάντα ακολουθούσε το σωστό δρόμο. Τίποτα δεν την αποσπούσε. Συγγνώμη, είναι τόσο δύσκολο» είπε στην εφημερίδα.

Ο υπολοχαγός Mallory Harrison, που συνεργάστηκε μαζί της για τρία χρόνια έγραψε στα social media: «Δεν μπορώ να περιγράψω το συναίσθημα όταν πιέζω τον εαυτό μου να επιστρέψει στην πραγματικότητα και να σκεφτώ ότι δεν θα τη δω ξανά. Άφησε την τελευταία της πνοή κάνοντας αυτό που αγαπούσε, να βοηθάει τους ανθρώπους. Έγινε μια έκρηξη. Και έτσι απλά, πέθανε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Σε πανηγυρικό κλίμα πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας, η επίσημη τελετή ανακήρυξης των 56 νέων βουλευτών που εξελέγησαν στις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου. Η διαδικασία ολοκληρώθηκε παρουσία πολιτικών αρχηγών, στελεχών κομμάτων, συγγενών και φίλων των εκλεγέντων, σηματοδοτώντας τη νέα σύνθεση της Βουλής των Αντιπροσώπων που αναμένεται να συνέλθει για πρώτη φορά στις 4 Ιουνίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE