Τέσσερις νεκροί σε έκρηξη σε εργοστάσιο της Βηρυτού

Τέσσερις νεκροί σε έκρηξη σε εργοστάσιο της Βηρυτού

Τουλάχιστον τέσσερις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σε έκρηξη μέσα σε εργοστάσιο της πρωτεύουσας του Λιβάνου, μετέδωσε το εθνικό πρακτορείο ειδήσεων ANI.


Η έκρηξη σημειώθηκε στο εσωτερικό ενός εργοστασίου, το οποίο βρίσκεται στη συνοικία Μπουρτζ αλ-Μπαράτζνεχ, στα νότια προάστια της Βηρυτού, σύμφωνα με το ΑΝΙ που δεν διευκρίνισε τα αίτια της έκρηξης.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, ένας θερμοσίφωνας φέρεται να εξερράγη προκαλώντας σημαντικές ζημιές. Εικόνες που μεταδόθηκαν από τα τοπικά δίκτυα δείχνουν αυτοκίνητα που υπέστησαν ζημιές σταθμευμένα έξω από το εργοστάσιο, ενώ βίντεο που δημοσιεύτηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνει τρία αιμόφυρτα πτώματα καταγής στο εσωτερικό του κτιρίου.

Το Γαλλικό Πρακτορείο δεν μπόρεσε να επαληθεύσει ανεξάρτητα τη γνησιότητα των φωτογραφιών αυτών.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολοκληρώθηκαν οι απευθείας συζητήσεις μεταξύ Ισραήλ και Λιβάνου στην Ουάσιγκτον - «Βρισκόμαστε στην ίδια πλευρά της εξίσωσης»

Ολοκληρώθηκαν οι απευθείας συζητήσεις μεταξύ Ισραήλ και Λιβάνου στην Ουάσιγκτον - «Βρισκόμαστε στην ίδια πλευρά της εξίσωσης»

Ολοκληρώθηκε έπειτα από περίπου δύο ώρες στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ η συνάντηση των πρεσβευτών του Ισραήλ και του Λιβάνου στις ΗΠΑ, Γιεχιέλ Λάιτερ και Νάντα Χαμάντεχ, στο πλαίσιο απευθείας συνομιλιών που πραγματοποιήθηκαν με τη διαμεσολάβηση της Ουάσινγκτον.

BEST OF TOTHEMAONLINE