ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Χειροπέδες σε 64χρονο στη Λεμεσό - Εντοπισμός κλοπιμαίου τυφεκίου G3  

Χειροπέδες σε 64χρονο στη Λεμεσό - Εντοπισμός κλοπιμαίου τυφεκίου G3   

 

Στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης διάρρηξης κατοικίας και κλοπής στρατιωτικού όπλου που συνέβη μεταξύ 21 και 23 Αυγούστου, 2021 στη Λεμεσό, προέκυψε μαρτυρία εναντίον συγκεκριμένου προσώπου, το οποίο φαίνεται να θεάθηκε από τα μέλη της Αστυνομίας να προσεγγίζει συγκεκριμένη ανεγειρόμενη οικοδομή όπου πιστεύεται ότι αποκρυβόταν το κλοπιμαίο στρατιωτικό όπλο.

Κατά τη διάρκεια του έλεγχου που ακολούθησε, διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για 64χρονο από την επαρχία Λεμεσού ενώ από τις εξετάσεις που διενεργήθηκαν, εντοπίστηκε εντός συγκεκριμένου εμπορευματοκιβωτίου το οποίο διαχειρίζεται και βρίσκεται εντός του χώρου της ανεγειρόμενης οικοδομής, το κλοπιμαίο στρατιωτικό τυφέκιο.

Ο 64χρονος συνελήφθη βάσει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση αφού εναντίον του εξετάζονται τα αδικήματα της κλεπταποδοχής, παράνομης κατοχής και μεταφοράς πυροβόλου όπλου.

Σημειώνεται ότι για την ίδια υπόθεση συνελήφθησαν άλλα έξι πρόσωπα. Τα Δελτία Τύπου 3 και 2 ημερομηνίας 27 και 28 Αυγούστου αντίστοιχα, είναι σχετικά.

Διάταγμα 8ήμερης κράτησης εξέδωσε το επαρχιακό δικαστήριο Λεμεσού εναντίον του 64χρονου που συνελήφθη χθες σε σχέση με υπόθεση διάρρηξης κατοικίας και κλοπής, μεταξύ άλλων, ενός στρατιωτικού τυφεκίου τύπου G3.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top