Πήραν υπολογιστές και έγγραφα και ξεκινούν με ανακρίσεις στην Κεντρική – Θα κληθεί και η Γιωρκάτζη

Πήραν υπολογιστές και έγγραφα και ξεκινούν με ανακρίσεις στην Κεντρική – Θα κληθεί και η Γιωρκάτζη

Πέραν των τριών ηλεκτρονικών υπολογιστών και σειρά εγγράφων, παρέλαβαν οι άντρες της Αστυνομίας, κατά τη διάρκεια της έρευνας που πραγματοποίησαν το πρωί στο κτίριο της Κεντρικής Τράπεζας.

Η Νομική Υπηρεσία, είχε εγκρίνει το αίτημα της αστυνομίας για την διεξαγωγή έρευνας, η οποία έγινε κατόπιν δικαστικού εντάλματος και αφορούσε το θέμα των λιστών με μη εξυπηρετούμενα δάνεια βουλευτών που είχαν δει το φως της δημοσιότητας, πριν από λίγο καιρό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο ανακριτικό τραπέζι θα καθίσουν οι χειριστές των υπολογιστών που κατασχέθηκαν, καθώς και άλλα πρόσωπα στην Κεντρική Τράπεζα, που ενδεχομένως να γνωρίζουν λεπτομέρειες γύρω από την υπόθεση.

Ανάμεσα σε άλλους θα κληθεί να καταθέσει και η Χρυστάλλα Γιωρκάτζη, μαζί με τον διευθυντή του γραφείου της.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Live: Το Ιράν βομβάρδισε σταθμό παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας του Ισραήλ - Μπαράζ ισχυρών εκρήξεων και στην Τεχεράνη

Live: Το Ιράν βομβάρδισε σταθμό παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας του Ισραήλ - Μπαράζ ισχυρών εκρήξεων και στην Τεχεράνη

Το Ιράν ένα βήμα πριν κλείσει τα Στενά του Ορμούζ, συναγερμός για το διεθνές εμπόριο. Προειδοποίηση στις ΗΠΑ για «υψηλό κίνδυνο τρομοκρατικής απειλής» μετά τα αμερικανικά πλήγματα στο Ιράν.

BEST OF TOTHEMAONLINE