Μάζεψε τον σκορπισμένο μηνιαίο μισθό 25χρονου από τον δρόμο και τον παρέδωσε στην Αστυνομία

Μάζεψε τον σκορπισμένο μηνιαίο μισθό 25χρονου από τον δρόμο και τον παρέδωσε στην Αστυνομία

Παράδειγμα προς μίμηση αποτελεί 29χρονος συμπολίτης μας, ο οποίος γύρω στη μία τα ξημερώματα σήμερα, μετέβη στον Αστυνομικό Σταθμό Παραλιμνίου και παρέδωσε το χρηματικό ποσό των 3,060 ευρώ.

Όπως ανέφερε ο 29χρονος, τα χρήματα βρίσκονταν διασκορπισμένα στο δρόμο, σε διάφορα χαρτονομίσματα, έξω από υποστατικό στο Παραλίμνι.

Από εξετάσεις που έγιναν από μέλη της Αστυνομίας, εντοπίστηκε ο 25χρονος ιδιοκτήτης των χρημάτων, ο οποίος όπως ανέφερε αποτελούν τη μηνιαία του είσπραξη.

Η Αστυνομία συγχαίρει τον πολίτη και θα τον τιμήσει για την αξιέπαινη πράξη του. Τέτοιες ενέργειες πρέπει να επικροτούνται και να αποτελούν παραδείγματα προς μίμηση για όλους τους πολίτες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης για Κυπριακό: «Θα πράξω ό,τι είναι δυνατόν» - Η νέα προσπάθεια για να ανοίξει ο δρόμος

Χριστοδουλίδης για Κυπριακό: «Θα πράξω ό,τι είναι δυνατόν» - Η νέα προσπάθεια για να ανοίξει ο δρόμος

Θα πράξω ό,τι είναι δυνατόν για να υπάρξει παράθυρο ευκαιρίας στο Κυπριακό, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι ο ίδιος θα συνεχίσει να προτάσσει νέες ιδέες και νέες προσεγγίσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE