Εύβοια: Ξεψύχησε 12χρονος στο Κοντοδεσπότι μετά από ανακοπή καρδιάς

Εύβοια: Ξεψύχησε 12χρονος στο Κοντοδεσπότι μετά από ανακοπή καρδιάς

Την ζωή του έχασε ένας 12χρονος από το Κοντοδεσπότι Εύβοιας μετά από ανακοπή καρδιάς.

Λίγο μετά τη μία το μεσημέρι της Τρίτης, ο 12χρονος έχασε τις αισθήσεις του ενώ άμεσα οι δικοί του άνθρωποι κάλεσαν ασθενοφόρο, μετά από άκαρπες προσπάθειες να τον συνεφέρουν όπως γράφει το eviathema.gr.

Ο 12χρονος μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας, όπου δυστυχώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του, μισή ώρα αργότερα, πιθανότατα από ανακοπή καρδιάς, ενώ μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες ο νεαρός φορούσε βηματοδότη.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ένσταση Βαρωσιώτου: Η σύνθεση του δικαστηρίου και η θέση του δικηγόρου της - Όσα ακούστηκαν στο Δικαστήριο

Ένσταση Βαρωσιώτου: Η σύνθεση του δικαστηρίου και η θέση του δικηγόρου της - Όσα ακούστηκαν στο Δικαστήριο

Εντός Σεπτεμβρίου θα συνεχιστεί η εκδίκαση της υπόθεσης της ένστασης της Ντόριας Βαρωσιώτου για τον τερματισμό των υπηρεσιών της ως δικαστού του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, που ξεκίνησε σήμερα στο Ανώτατο Συνταγματικό Δικαστήριο, το οποίο συνέρχεται ως Ανώτατο Συνταγματικό Δικαστικό Συμβούλιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE