Εύβοια: Ξεψύχησε 12χρονος στο Κοντοδεσπότι μετά από ανακοπή καρδιάς

Εύβοια: Ξεψύχησε 12χρονος στο Κοντοδεσπότι μετά από ανακοπή καρδιάς

Την ζωή του έχασε ένας 12χρονος από το Κοντοδεσπότι Εύβοιας μετά από ανακοπή καρδιάς.

Λίγο μετά τη μία το μεσημέρι της Τρίτης, ο 12χρονος έχασε τις αισθήσεις του ενώ άμεσα οι δικοί του άνθρωποι κάλεσαν ασθενοφόρο, μετά από άκαρπες προσπάθειες να τον συνεφέρουν όπως γράφει το eviathema.gr.

Ο 12χρονος μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας, όπου δυστυχώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του, μισή ώρα αργότερα, πιθανότατα από ανακοπή καρδιάς, ενώ μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες ο νεαρός φορούσε βηματοδότη.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συνάντηση ΠτΔ-Δένδια: Η ενίσχυση της αμυντικής συνεργασίας Κύπρου-Ελλάδας στο επίκεντρο

Συνάντηση ΠτΔ-Δένδια: Η ενίσχυση της αμυντικής συνεργασίας Κύπρου-Ελλάδας στο επίκεντρο

Στην ενίσχυση της αμυντικής συνεργασίας Κύπρου – Ελλάδας και στην ανάδειξη των δυνατοτήτων των αμυντικών βιομηχανιών των δύο χωρών αναφέρθηκαν σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Νίκος Δένδιας, σε συνάντηση που είχαν στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE