ΔΙΕΘΝΗ

Τουρίστας άφησε μια «μικρή περιουσία» σε εργαζόμενο ξενοδοχείου στην Τουρκία

Τουρίστας άφησε μια «μικρή περιουσία» σε εργαζόμενο ξενοδοχείου στην Τουρκία

Mια ξεχωριστή ιστορία έρχεται στο φως της δημοσιότητας με πρωταγωνιστές έναν βρετανό τουρίστα και έναν άντρα που εργάζεται ως γκρουμ σε ξενοδοχείο της Τουρκίας.

Ο τουρίστας, ο οποίος περνούσε τις διακοπές του στο ξενοδοχείο όπου εργαζόταν ο Τούρκος άντρας, φέρεται να άφησε στον δεύτερο μια μικρή περιουσία μετά τον θάνατό του.

Ο Charles George Courtney ανέπτυξε φιλία με τον γκρουμ Taskin Dasdan, καθώς κάθε χρόνο έμενε στο ξενοδοχείο Korur De Lux, όπως εργαζόταν.

Μετά τον θάνατο του Charles νωρίτερα φέτος, η οικογένειά του έμεινε έκπληκτη όταν ανακάλυψε στη διαθήκη του ότι το μεγαλύτερο κομμάτι της περιουσίας του πηγαίνει στον Taskin, ενώ υπήρχε πρόβλεψη και για κάποιους άλλους εργαζόμενους του ξενοδοχείου.

Ο Taskin δήλωσε στο Turiz Majansi: «Μας συμπεριφερόταν σαν να είμαστε μέλη της οικογένειάς του. Βοήθησε και για την εκπαίδευση των παιδιών μας. Φυσικά και έχουμε συγκινηθεί».

Ο Taskin εργάζεται ως γκρουμ από το 1990 και γνώριζε τον Charles, η ηλικία του οποίου δεν έχει γίνει γνωστή, εδώ και πολλά χρόνια. Οι δυο τους γνωρίστηκαν στο ξενοδοχείο, όπου ο Taskin προσπάθησε να τον κάνει να νιώσει άνετα, όπως έκανε με όλους τους πελάτες.

«Στο ξενοδοχείο, συμπεριφερόμαστε σε όλους με τον ίδιο τρόπο, σαν να είναι οικογένεια, όχι σαν τουρίστες», είπε ο Taskin στο Bayez Gazete. Πρόσθεσε πως γνώριζε ότι ο Charles ήταν γενναιόδωρος γιατί ο μεγαλύτερος σε ηλικία άντρας κάποια στιγμή του είχε δώσει κάποια χρήματα για την εκπαίδευση των παιδιών του. Και για αυτό ένιωθε απίστευτη ευγνωμοσύνη, αλλά δεν περίμενε ποτέ κάτι παραπάνω.

Το ποσό που άφησε ο Charles στον Taskin φέρεται να αποτελεί το μεγαλύτερο μέρος της περιουσίας που διέθετε ο πρώτος.

Ο Taskin έμαθε για την περιουσία όταν επικοινώνησαν από τη Βρετανία με το ξενοδοχείο, λέγοντας ότι θέλουν να μιλήσουν με κάποια μέλη του προσωπικού του.

Πηγή:newsbeast.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πρόκληση πυρκαγιών: Πως να προστατεύσουμε τα δάση μας – Οι επιπτώσεις, οι δυσκολίες και ο σεβασμός που πρέπει να δείχνουμε

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν



LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top