Πέρασαν χειροπέδες σε 33χρονο και καταζητούν 27χρονο οι Αρχές για τον εμπρησμό οχήματος στη Λεμεσό

Πέρασαν χειροπέδες σε 33χρονο και καταζητούν 27χρονο οι Αρχές για τον εμπρησμό οχήματος στη Λεμεσό

Στη σύλληψη άντρα ηλικίας 33 ετών, προχώρησαν μέλη της Αστυνομίας, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση εμπρησμού αυτοκινήτου. Ο εμπρησμός διαπράχθηκε τα ξημερώματα σήμερα, στη Λεμεσό.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 3.50 τα ξημερώματα της Τρίτης, εκδηλώθηκε πυρκαγιά σε αυτοκίνητο, το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο στην αυλή της οικίας του 33χρονου ιδιοκτήτη του οχήματος, στη Λεμεσό.

Στη σκηνή έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας που κατέσβησαν την πυρκαγιά, ενώ από τις εξετάσεις που ακολούθησαν διαπιστώθηκε ότι η φωτιά στο όχημα είχε τεθεί κακόβουλα. Το όχημα καταστράφηκε ολοσχερώς από την πυρκαγιά.

Για τον εμπρησμό προέκυψε μαρτυρία εναντίον του 33χρονου υπόπτου, ο οποίος συνελήφθη από μέλη της Αστυνομίας, με δικαστικό ένταλμα, γύρω στις 12.30 το μεσημέρι και τέθηκε υπό κράτηση για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων.

Την ίδια ώρα, καταζητείται 27χρονος με ένταλμα σύλληψης για την ίδια υπόθεση. 

Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.

(Φωτογραφία αρχείου)

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αφθώδης πυρετός: Χάσμα για τις αποζημιώσεις - Στο Υπουργικό οι τελικές αποφάσεις, σε αναβρασμό οι κτηνοτρόφοι

Αφθώδης πυρετός: Χάσμα για τις αποζημιώσεις - Στο Υπουργικό οι τελικές αποφάσεις, σε αναβρασμό οι κτηνοτρόφοι

Παραμένουν οι διαφωνίες μεταξύ των κτηνοτρόφων και του Υπουργείου Γεωργίας για το θέμα των αποζημιώσεων προς τους κτηνοτρόφους που επλήγησαν από τον αφθώδη πυρετό, μετά τη συνάντηση της Υπουργού Γεωργίας την Τρίτη με τις αγροτικές οργανώσεις και τη «Φωνή των κτηνοτρόφων» στο πλαίσιο του διαλόγου για θέματα που αφορούν στον αφθώδη πυρετό. Μετά τη συνάντηση, η «Φωνή των κτηνοτρόφων» ανακοίνωσε ότι θα συνεδριάσει σήμερα για να αποφασίσει τα επόμενά της βήματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE