ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Επέκταση συνεργασίας CIM & University of West London μέχρι το 2026

 Επέκταση συνεργασίας CIM &  University of West London μέχρι το 2026

Tο Cyprus Institute of Marketing-The Cyprus Business School, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την υπογραφή συμφωνίας για την επέκταση της αποκλειστικής συνεργασίας του με το University of West London, μέχρι το 2026.

Το University of West London είναι το Νο1 Βρετανικό Πανεπιστήμιο που δραστηριοποιείται στην Κύπρο. Πέραν από το γεγονός ότι το UWL είναι το Νο1 Βρετανικό Πανεπιστήμιο σε χρόνια παρουσίας στην Κύπρο, αφού αισίως η συνεργασία συμπληρώνει φέτος 10 χρόνια, σύμφωνα με το Guardian Best Universities Guide 2021 είναι και το Νο1 Βρετανικό Πανεπιστήμιο στην Κύπρο όσο αφορά την ακαδημαϊκή αριστεία. Ο εν λόγω θεσμός είναι ένας από τους πιο έγκριτους για την Ανώτερη Εκπαίδευση στην Βρετανία και για αυτό είναι σίγουρα μεγάλη τιμή για το CIM που είναι συνεργάτης του University of West London από το 2011. Περαιτέρω το «Claude Littner Business School» του University of West London, έχει ανακηρυχθεί το 2019 ως το κορυφαίο Βρετανικό Business School από τα Times Higher Education Awards.

Το University of West London ιδρύθηκε το 1860. Με πέραν των 25,000 φοιτητών κατατάσσετε στα πιο αναπτυσσόμενα και δυναμικά Πανεπιστήμια της Βρετανίας. Είναι σημαντικό να τονιστεί ότι σύμφωνα με το Times Higher Education Μagazine, το UWL έχει το υψηλότερο ποσοστό εργοδότησης όσο αφορά τους απόφοιτους του αφού 96% των αποφοίτων του εργοδοτούνται εντός 6 μηνών από την αποφοίτηση τους. Τα τελευταία χρόνια, το University of West London έχει επενδύσει πέραν των 180 εκατομμυρίων ευρώ σε κτηριακές εγκαταστάσεις προσφέροντας έτσι τις καλύτερες και πιο άρτιες υποδομές στους φοιτητές του.

Η συνεργασία μεταξύ CIM & UWL αφορά την προσφορά δύο ακαδημαϊκών προπτυχιακών προγραμμάτων: το BA(Hons) in Business Studies with Marketing (3 years) και το BA(Hons) Accounting & Finance (3 years) καθώς επίσης και 1 μεταπτυχιακού προγράμματος, MSc Digital Marketing, με βραδινά μαθήματα σε Λευκωσία και Λεμεσό. Η συνεργασία μεταξύ CIM & UWL είναι η μακροβιότερη και πιο επιτυχής συνεργασία μεταξύ Κυπριακού Ανώτερου Ιδρύματος και Βρετανικού Πανεπιστήμιου αφού υπάρχει από το 2011.

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μέχρι πότε θα μας «πνίγει» η σκόνη - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος



LIVE: Παγκόσμια ανησυχία - Το Ισραήλ χτύπησε αεροπορική βάση στο Ιράν - Οι πυρηνικές εγκαταστάσεις είναι ασφαλείς

LIVE: Παγκόσμια ανησυχία - Το Ισραήλ χτύπησε αεροπορική βάση στο Ιράν - Οι πυρηνικές εγκαταστάσεις είναι ασφαλείς

Ισραηλινός πύραυλος έπληξε το Ιράν, δήλωσαν δύο Αμερικανοί αξιωματούχοι στο CBS News. Τα ιρανικά κρατικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι οι πτήσεις έχουν ανασταλεί πάνω από πολλές πόλεις, σύμφωνα με το Associated Press. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top