ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Προσπάθησε να ταξιδέψει με πλαστό διαβατήριο έχοντας διαφορετική φωτογραφία - Χειροπέδες σε 21χρονο

Προσπάθησε να ταξιδέψει με πλαστό διαβατήριο έχοντας διαφορετική φωτογραφία - Χειροπέδες σε 21χρονο

Υπό κράτηση τέθηκαν δύο πρόσωπα ηλικίας 21 ετών εναντίον των οποίων διερευνώνται τα αδικήματα της παράνομης παραμονής στο έδαφος της Δημοκρατίας της κλοπής, της πλαστοπροσωπίας, της πλαστογραφίας και της κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου. 


Σύμφωνα με την Αστυνομία, στις 31.8.21 το μεσημέρι κατά τον διαβατηριακό έλεγχο στον αερολιμένα Πάφου παρουσιάστηκε για αναχώρηση για πτήση προς την Μασσαλία της Γαλλίας νεαρός άνδρας, ο οποίος παρουσίασε ένα γαλλικό διαβατήριο και κάρτα επιβίβασης της πιο πάνω πτήσης . Από περαιτέρω έλεγχο που έγινε διαπιστώθηκε ότι το πρόσωπο που το είχε στην κατοχή του, ήταν διαφορετικό από το πρόσωπο που απεικονίζονταν στην φωτογραφία του διαβατηρίου με αποτέλεσμα να συλληφθεί.  Ο νεαρός ανακρίθηκε και φαίνεται να μην προέρχεται από τη Γαλλία και να είναι 21 ετών. 

Εξάλλου την ίδια ημέρα λίγο αργότερα σε άλλο έλεγχο που έγινε στο αεροδρόμιο Πάφου, παρουσιάστηκε άλλος νεαρός άνδρας, ο οποίος παρουσίασε βελγικό δελτίο ταυτότητας και μια ηλεκτρονική κάρτα επιβίβασης . Κατά τον έλεγχο του διαβατηρίου διαπιστώθηκε ότι το δελτίο ταυτότητας παρόλο που εκ πρώτης όψεως φαινόταν γνήσιο παρουσίαζε κάποιες παραποιήσεις στην φωτογραφία του εγγράφου.

Ακολούθως αυτός συνελήφθη για το αδίκημα της πλαστοπροσωπίας και της κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου. Μετά από ελέγχο διαπιστώθηκε ότι δεν κατάγεται από το Βέλγιο και είναι ηλικίας επίσης 21 ετών. 

Τα δύο πρόσωπα συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση ενώ οι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ Πάφου.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top