LIKE ONLINE

Έστειλαν τον λογαριασμό στους καλεσμένους που δεν πήγαν στον γάμο τους

Έστειλαν τον λογαριασμό στους καλεσμένους που δεν πήγαν στον γάμο τους

Doug Simmons και η Dedra McGee από τις ΗΠΑ αποφάσισαν να παντρευτούν, αλλά κάποιοι τελικά δεν τους τίμησαν με την παρουσία τους. Το νιόπαντρο ζευγάρι λοιπόν έστειλε στους καλεσμένους που δεν εμφανίστηκαν στον γάμο… τον λογαριασμό.

Σύμφωνα με τη New York Post, το ζευγάρι από το Σικάγο παντρεύτηκε σε ένα πολυτελές resort στη Τζαμάικα, το Royalton Negril Resort & Spa. Το «κεφάλι» πήγε για αυτόν γάμο – σύμφωνα με τον λογαριασμό που εστάλη στους καλεσμένους – 240 δολάρια και το «ραβασάκι» αφορούσε όσους είχαν επιβεβαιώσει την παρουσία τους στον γάμο, αλλά αποφάσισαν να μην… εμφανιστούν.

πως είπε ο 44χρονος γραμπρός στην NYP, το ζευγάρι προχώρησε σε αυτή την κίνηση καθώς εξοργίστηκε από την συμπεριφορά των καλεσμένων.
Αξίζει να σημειωθεί ότι πέρα από τον λογαριασμό, το ζευγάρι έδωσε στους καλεσμένους και… διορία πληρωμής ενός μήνα.

Η φωτογραφία του τιμολογίου έχει γίνει viral και κάνει τον γύρο του Twitter, με αρκετούς χρήστες να σχολιάζουν ότι είναι η πρώτη φορά που βλέπουν τιμολόγιο για γαμήλια δεξίωση. Σίγουρα πρόκειται για μια πρωτοφανή κίνηση και θεωρείται βέβαιο πως η φιλία των νιόπαντρων με τους εν λόγω καλεσμένους έφτασε σε ένα πικρό τέλος.

Πηγή: newsit.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Αναστάτωση έφερε ο Ψινάκης στο J2US - «Δεν πάω τη γυναίκα σας λόγω #Metoo» είπε στον Ίαν Στρατή

Παγκόσμια ανησυχία για ενδεχόμενες αυξήσεις των αεροπορικών ναύλων από τον Μάιο - Ποιος ο λόγος

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top