Συναγερμός στο Καπιτώλιο στην Ουάσιγκτον -Εκκενώθηκε το κτίριο

Συναγερμός στο Καπιτώλιο στην Ουάσιγκτον -Εκκενώθηκε το κτίριο

Αναστάτωση επικράτησε στο Καπιτώλιο των ΗΠΑ το απόγευμα της Τρίτης (ώρα Κύπρου), όταν σήμανε συναγερμός.

Η αστυνομία εκκένωσε το κτίριο του Καπιτωλίου και το κέντρο επισκεπτών, χωρίς να εξηγήσει το λόγο, καθώς ανέφερε μόνο ότι επρόκειτο για επείγουσα κατάσταση.

Εκατοντάδες τουρίστες, που βρίσκονταν εκείνη τη στιγμή στο κτίριο, οδηγήθηκαν προς την έξοδο. Μάλιστα σύμφωνα με έναν από αυτούς, τον 28χρονο Φινκ Αρθουρ από τη Γερμανία, αρχικά ο ξεναγός τους δήλωσε ότι επρόκειτο για άσκηση, αλλά στη συνέχεια τους ζήτησε να βγουν όλοι έξω.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κυβέρνηση αντέδρασε άμεσα και με αποφασιστικότητα για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας»

ΠτΔ: «Η Κυβέρνηση αντέδρασε άμεσα και με αποφασιστικότητα για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας»

Άμεσα και με αποφασιστικότητα αντέδρασε η Κυβέρνηση για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας δήλωσε την Τρίτη, στην Πάφο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας πως ένα από τα πλέον σημαντικά έργα είναι η εγκατάσταση κινητής μονάδας αφαλάτωσης στην Κισσόνεργα ύψους €14,7 εκατ., έργο που βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη και θα ολοκληρωθεί στα τέλη Οκτωβρίου, όπως είπε.

BEST OF TOTHEMAONLINE