Συναγερμός στο Καπιτώλιο στην Ουάσιγκτον -Εκκενώθηκε το κτίριο

Συναγερμός στο Καπιτώλιο στην Ουάσιγκτον -Εκκενώθηκε το κτίριο

Αναστάτωση επικράτησε στο Καπιτώλιο των ΗΠΑ το απόγευμα της Τρίτης (ώρα Κύπρου), όταν σήμανε συναγερμός.

Η αστυνομία εκκένωσε το κτίριο του Καπιτωλίου και το κέντρο επισκεπτών, χωρίς να εξηγήσει το λόγο, καθώς ανέφερε μόνο ότι επρόκειτο για επείγουσα κατάσταση.

Εκατοντάδες τουρίστες, που βρίσκονταν εκείνη τη στιγμή στο κτίριο, οδηγήθηκαν προς την έξοδο. Μάλιστα σύμφωνα με έναν από αυτούς, τον 28χρονο Φινκ Αρθουρ από τη Γερμανία, αρχικά ο ξεναγός τους δήλωσε ότι επρόκειτο για άσκηση, αλλά στη συνέχεια τους ζήτησε να βγουν όλοι έξω.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Μαζί μπορούμε να χτίσουμε μια ισχυρότερη και υγιέστερη Ευρώπη»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Μαζί μπορούμε να χτίσουμε μια ισχυρότερη και υγιέστερη Ευρώπη»

Μαζί, μπορούμε να χτίσουμε τα θεμέλια για μια ισχυρότερη, πιο ανθεκτική και υγιέστερη Ευρώπη, σύμφωνα με την ατζέντα για τους Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης 2030, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στον χαιρετισμό του την Πέμπτη, στο 13ο Διεθνές Πολυεπιστημονικό Ιατρικό Συνέδριο (IMBMC), το οποίο πραγματοποιείται μεταξύ 6 και 8 Νοεμβρίου από τον Παγκύπριο Ιατρικό Σύλλογο και την Ιατρική Σχολή του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE