Απάτη μαμούθ ενώπιον του ΤΑΕ Λεμεσού - Σήκωσαν κρυπτονομίσματα εκατομμυρίων από πορτφόλιο

Απάτη μαμούθ ενώπιον του ΤΑΕ Λεμεσού - Σήκωσαν κρυπτονομίσματα εκατομμυρίων από πορτφόλιο

Υπόθεση ηλεκτρονικής απάτης και κλοπής κρυπτονομισμάτων, αξίας εκατομμυρίων δολαρίων, διερευνά η Αστυνομία. 

Η υπόθεση καταγγέλθηκε χθες στο Γραφείο Διερεύνησης Οικονομικού Εγκλήματος, του ΤΑΕ Λεμεσού, από 39χρονο, διευθυντή εταιρείας παροχής τεχνικών υπηρεσιών. 

Σύμφωνα με τον 39χρονο, στις 6 Αυγούστου 2021, δέχθηκε μήνυμα στον ηλεκτρονικό του υπολογιστή, το οποίο φαινόταν να προέρχεται από συνεργάτη του. 

Μέσω του μηνύματος αυτού, οι πραγματικοί αποστολείς του μηνύματος φέρονται να απόκτησαν πρόσβαση στα συστήματα και τα δεδομένα εταιρείας, η οποία είναι εγγεγραμμένη στο εξωτερικό και στην οποία η εταιρεία του παραπονούμενου παρέχει τεχνικές υπηρεσίες. 

Σύμφωνα πάντα με τον παραπονούμενο, μετά την απόκτηση πρόσβασης στα δεδομένα της εν λόγω εταιρείας, στις 8 Αυγούστου, κλάπηκε από διάφορα ηλεκτρονικά πορτοφόλια αριθμός κρυπτονομισμάτων, η αξία των οποίων υπολογίζεται ότι ανέρχεται στα 35,000,000 δολάρια. 

Το Γραφείο Διερεύνησης Οικονομικού Εγκλήματος του ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η «αργή δυναμική» του ΟΗΕ και τα όρια της υπομονής

Κυπριακό: Η «αργή δυναμική» του ΟΗΕ και τα όρια της υπομονής

Οι δηλώσεις της Προσωπικής Απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για την Κύπρο, Μαρίας Άνγκελα Ολγκίν, στο τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων ΑΝΚΑ, αποτυπώνουν με σαφήνεια το σημείο στο οποίο βρίσκεται σήμερα το Κυπριακό: ούτε σε αδιέξοδο, ούτε όμως και σε τροχιά ουσιαστικής επανεκκίνησης.

BEST OF TOTHEMAONLINE