ΠτΔ: «Σήμερα χάσαμε τον Μίκη της αντίστασης, τον συνθέτη που εμπνέει τα όνειρα...Η απώλεια είναι τεράστια»

ΠτΔ: «Σήμερα χάσαμε τον Μίκη της αντίστασης, τον συνθέτη που εμπνέει τα όνειρα...Η απώλεια είναι τεράστια»

Έφυγε σήμερα Παρασκευή (02/09) από τη ζωή ο Μίκης Θεοδωράκης σε ηλικία 96 ετών.

Ο Μίκης Θεοδωράκης αποτελεί μία από τις σημαντικότερες και πιο πολυσυζητημένες προσωπικότητες της νεότερης Ελλάδας με παγκόσμιο κύρος.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, σε ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, αναφέρεται στο έργο του Μίκη Θεοδωράκη τονίζοντας πως η απώλεια του είναι τεράστια του για τον ελληνικό πολιτισμό.

Όπως έγραψε ο Πρόεδρος, «σήμερα χάσαμε τον οικουμενικό Μίκη Θεοδωράκη. Τον Μίκη της αντίστασης, τον συνθέτη που εμπνέει τα όνειρα και τους υψηλούς στόχους. Η απώλεια είναι τεράστια για τον ελληνικό πολιτισμό. Το έργο του σπουδαίο και αχανές θα παραμένει πάντοτε θεμέλιο πορείας των λαών προς τα εμπρός».

Δείτε την ανάρτηση: 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης – Ερχιουρμάν μαζί στο φεστιβάλ της Πύλας – Νέο ραντεβού την επόμενη εβδομάδα

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης – Ερχιουρμάν μαζί στο φεστιβάλ της Πύλας – Νέο ραντεβού την επόμενη εβδομάδα

Σε θετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν, υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών, σύμφωνα με το ανακοινωθέν που εκδόθηκε μετά την ολοκλήρωσή της.

BEST OF TOTHEMAONLINE