ΠτΔ: «Σήμερα χάσαμε τον Μίκη της αντίστασης, τον συνθέτη που εμπνέει τα όνειρα...Η απώλεια είναι τεράστια»

ΠτΔ: «Σήμερα χάσαμε τον Μίκη της αντίστασης, τον συνθέτη που εμπνέει τα όνειρα...Η απώλεια είναι τεράστια»

Έφυγε σήμερα Παρασκευή (02/09) από τη ζωή ο Μίκης Θεοδωράκης σε ηλικία 96 ετών.

Ο Μίκης Θεοδωράκης αποτελεί μία από τις σημαντικότερες και πιο πολυσυζητημένες προσωπικότητες της νεότερης Ελλάδας με παγκόσμιο κύρος.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, σε ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, αναφέρεται στο έργο του Μίκη Θεοδωράκη τονίζοντας πως η απώλεια του είναι τεράστια του για τον ελληνικό πολιτισμό.

Όπως έγραψε ο Πρόεδρος, «σήμερα χάσαμε τον οικουμενικό Μίκη Θεοδωράκη. Τον Μίκη της αντίστασης, τον συνθέτη που εμπνέει τα όνειρα και τους υψηλούς στόχους. Η απώλεια είναι τεράστια για τον ελληνικό πολιτισμό. Το έργο του σπουδαίο και αχανές θα παραμένει πάντοτε θεμέλιο πορείας των λαών προς τα εμπρός».

Δείτε την ανάρτηση: 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η δύσκολη εξίσωση του Νίκου Χριστοδουλίδη: To ΔΗΚΟ, ο ανθεκτικός ΔΗΣΥ και το στοίχημα του 2028

Η δύσκολη εξίσωση του Νίκου Χριστοδουλίδη: To ΔΗΚΟ, ο ανθεκτικός ΔΗΣΥ και το στοίχημα του 2028

Ο Νίκος Χριστοδουλίδης, βρίσκεται αντιμέτωπος με ένα πολιτικό δεδομένο, που δεν μπορεί πλέον να αγνοήσει: οι ισορροπίες που διαμορφώθηκαν στις προεδρικές εκλογές του 2023, δεν υπάρχουν σήμερα, με την ίδια μορφή.

BEST OF TOTHEMAONLINE