Αναμένονται τα αποτελέσματα αιματολογικών από ασθενείς του καρδιολόγου στην Λάρνακα – 76 ασθενείς δεν έδωσαν την συγκατάθεση τους

Αναμένονται τα αποτελέσματα αιματολογικών από ασθενείς του καρδιολόγου στην Λάρνακα – 76 ασθενείς δεν έδωσαν την συγκατάθεση τους

Σε πλήρη διερεύνηση βρίσκονται οι έρευνες για την υπόθεση πλαστών πιστοποιητικών εμβολιασμού που εξέδιδε 53χρονος καρδιολόγος στην Λάρνακα.


Σύμφωνα με δηλώσεις του Εκπρόσωπου Τύπου της Αστυνομίας, Χρίστου Ανδρέου στο ThemaOnline διερευνώνται συνολικά έξι υποθέσεις για γιατρούς που εξέδιδαν πλαστά πιστοποιητικά, δύο στην Πάφο, τρεις στην Λεμεσό και μία στην Λάρνακα.

Δύο περιπτώσεις ανδρών ηλικιών 41 και 43 ετών που λίγο πριν διασωληνωθούν αποκάλυψαν την αλήθεια για το πιστοποιητικό εμβολιασμού τους, έφεραν στο φως τις απάτες γιατρών που μοίραζαν πιστοποιητικά χωρίς να έχουν εμβολιάσει τους πολίτες, δυστυχώς και οι δύο αυτοί συνάνθρωποι μας λίγες μέρες αργότερα απεβίωσαν από την ασθένεια.

Στις δύο αυτές περιπτώσεις οι ασθενείς έδειξαν τον 53χρονο καρδιολόγο, ως το πρόσωπο που τους είχε προμηθεύσει το πλαστό πιστοποιητικό, με τις Αρχές να προχωράνε στην σύλληψη του ενώ στην συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος μέχρι να ολοκληρωθούν οι έρευνες, αλλά και να υπάρχουν επαρκείς μαρτυρίες για να τεκμηριωθεί η υπόθεση και να διαφανεί κατά πόσο προκύπτουν ποινικά αδικήματα εναντίον του.

Οι Αρχές έχουν προχωρήσει σε αιματολογικές εξετάσεις σε 26 ασθενείς του εν λόγω καρδιολόγου, μετά από δική τους συναίνεση, καθώς άλλοι 76 περίπου ασθενείς δεν έδωσαν την συγκατάθεση τους για να υποβληθούν σε εξέταση.

Στο παρόν στάδιο αναμένονται τα αποτελέσματα των αιματολογικών εξετάσεων, έτσι ώστε να διαφανεί εάν υπάρχουν αντισώματα από το εμβόλιο, όπως έχει δηλωθεί στο σύστημα του Υπουργείου Υγείας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης για ΑΤΑ: «Δεν υπάρχει καμιά διγλωσσία της Κυβέρνησης» - «Χωρίς διάλογο δεν μπορεί να βρεθεί λύση»

Χριστοδουλίδης για ΑΤΑ: «Δεν υπάρχει καμιά διγλωσσία της Κυβέρνησης» - «Χωρίς διάλογο δεν μπορεί να βρεθεί λύση»

Είμαστε εδώ για να μεταρρυθμίσουμε το κράτος με ένα και μοναδικό στόχο: να εξυπηρετήσουμε τους πολίτες της Κυπριακής Δημοκρατίας, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE