Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση γυναίκα που παρασύρθηκε από όχημα - Ζητά τη βοήθεια του κοινού η Αστυνομία

Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση γυναίκα που παρασύρθηκε από όχημα - Ζητά τη βοήθεια του κοινού η Αστυνομία

Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, άγνωστη μέχρι στιγμής γυναίκα, η οποία παρασύρθηκε χθες βράδυ από αυτοκίνητο στον κύριο δρόμο Πέγειας – Κάθηκα.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, γύρω στις 7.55μ.μ., χθες, αυτοκίνητο που οδηγούσε 30χρονος με συνοδηγό 27χρονη, στον πιο πάνω δρόμο, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, παρέσυρε και τραυμάτισε την πεζή, η οποία τη στιγμή εκείνη προσπαθούσε να διασταυρώσει το δρόμο. 

Η πεζή μεταφέρθηκε αρχικά με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου και στη συνέχεια λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης της υγείας της, μεταφέρθηκε για νοσηλεία στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Εναντίον του 30χρονου οδηγού εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα και συνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Εν αναμονή ανακοινώσεων από ΗΕ η Λευκωσία για νέα ημερομηνία καθόδου Ολγκίν στην Κύπρο

Εν αναμονή ανακοινώσεων από ΗΕ η Λευκωσία για νέα ημερομηνία καθόδου Ολγκίν στην Κύπρο

Από το Γραφείο του Προέδρου της Δημοκρατίας, σε επικοινωνία με την Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Ανχελα Ολγκίν, απαντήσαμε θετικά στην νέα ημερομηνία που αυτή έχει προτείνει για επίσκεψή της στην Κύπρο, αλλά ανακοινώσεις θα πρέπει να αναμένονται από τα ΗΕ, δήλωσε, την Πέμπτη, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE