ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

28,500 ευρώ έκαναν φτερά από χαρτοφύλακα γιατρού στη Λεμεσό

28,500 ευρώ έκαναν φτερά από χαρτοφύλακα γιατρού στη Λεμεσό

Χρηματικό ποσό ύψους 28,500 χιλιάδων ευρώ κλάπηκε από αυτοκίνητο ιδιοκτησίας 53χρονου γιατρού από τη Λεμεσό.

Σύμφωνα με την καταγγελία που έκανε στην αστυνομία ο παραπονούμενος, ο χαρτοφύλακας βρισκόταν συνεχώς υπό την επιτήρηση του, όπως ο ίδιος υποστηρίζει, εκτός από μια περίπτωση, όπου επισκέφθηκε συγκεκριμένη κλινική και κλείδωσε το χαρτοφύλακα στο καπό του αυτοκινήτου του και άφησε τα κλειδιά σε ντουλαπάκι του χώρου υποδοχής.

Όταν αναχώρησε από την κλινική και μετέβηκε στο ιατρείο του, ο 53χρονος γιατρός διαπίστωσε πως από το χαρτοφύλακα του είχαν κλαπεί δυο φάκελοι που περιείχαν χρηματικά ποσά 9,000 ευρώ και 19,500 ευρώ αντίστοιχα.

Αμέσως μετά την καταγγελία της υπόθεσης, άρχισαν έρευνες για εντοπισμό του χαρτοφύλακα με το πολύτιμο περιεχόμενο, με τις εξετάσεις να εστιάζονται σε υπαλλήλους της συγκεκριμένης ιδιωτικής κλινικής.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: «Πολύ παραγωγική, πολύ συγκεκριμένη συζήτηση» με Ολγκίν - Θα συγκαλέσει σύνοδο του Εθνικού Συμβουλίου

ΠτΔ: «Πολύ παραγωγική, πολύ συγκεκριμένη συζήτηση» με Ολγκίν - Θα συγκαλέσει σύνοδο του Εθνικού Συμβουλίου

Για «πολύ παραγωγική, πολύ συγκεκριμένη συζήτηση» με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, έκανε λόγο κατά την άφιξή του στη προπαρασκευαστική σύνοδο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, στις Βρυξελλες, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, όπου βρίσκεται για να συμμετάσχει στην σύνοδο κορυφής του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top