Δεν παραδέχεται τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει ο 67χρονος για την φονική πυρκαγιά

Δεν παραδέχεται τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει ο 67χρονος για την φονική πυρκαγιά

Ενώπιον του του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Λεμεσού παρουσιάστηκε το πρωί της Δευτέρας 05 Σεπτεμβρίου, ο 67χρονος κατηγορούμενος για την φονική πυρκαγιά, για την φονική πυρκαγιά που σημειώθηκε στον Αρακαπά, την Κυριακή 3 Ιουλίου.

Ο 67χρονος δεν παραδέχεται τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει, αυτές της πρόκλησης φωτιάς σε φυτείες και ανάμματος φωτιάς στην ύπαιθρο.

Το δικαστήριο όρισε νέα ημερομηνία για δικάσιμο, στις 19 Νοεμβρίου του 2021.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο 67χρονος παραμένει ελεύθερος με όρους.

Υπενθυμίζεται ότι ο 67χρονος συνελήφθη μετά τις έρευνες των Αρχών για τα αίτια της φονικής πυρκαγιάς που ξέσπασε στον Αρακαπά, καίοντας περιοχές της ορεινής Λεμεσού, της ορεινής Λάρνακας, κατοικίες και περιουσίες αλλά και τέσσερις νεκρούς, οι οποίοι στην προσπάθεια τους να διαφύγουν από τις φλόγες έπεσαν νεκροί με τον πιο φρικτό τρόπο.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επιδιώκουμε διασύνδεση κυπριακών νεοφυών επιχειρήσεων με διεθνή δίκτυα»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επιδιώκουμε διασύνδεση κυπριακών νεοφυών επιχειρήσεων με διεθνή δίκτυα»

«Η Κύπρος είναι αποφασισμένη να διασφαλίσει ότι η καινοτομία θα αποφέρει απτά οφέλη για τους πολίτες και τις επιχειρήσεις», δήλωσε την Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε γραπτή δήλωση με αφορμή εκδήλωσης στο Προεδρικό Μέγαρο, κατά την οποία παρουσιάστηκε η λειτουργία προγραμμάτων της Plug and Play Cyprus για νεοφυείς επιχειρήσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE