Πριγκίπισσα Νταϊάνα: «Fake η σχέση τους με τον Ντόντι αλ Φαγιέντ» – Νέες αποκαλύψεις

Πριγκίπισσα Νταϊάνα: «Fake η σχέση τους με τον Ντόντι αλ Φαγιέντ» – Νέες αποκαλύψεις

«Ψεύτικο» χαρακτηρίζει το ειδύλλιο της πριγκίπισσας Νταϊάνα με τον Ντόντι αλ Φαγιέντ ένας εργαζόμενος στο γιοτ του παραγωγού ταινιών.

Το ζευγάρι είχε απαθανατιστεί να ανταλλάσσει φιλιά και χάδια δημοσίως μετά το διαζύγιο της Νταϊάνα με τον Πρίγκιπα Κάρολο, αλλά σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του εργαζόμενου στο γιοτ του Αλ Φαγιέντ, που επικαλείται η Daily Star, η σχέση τους ήταν «ψεύτικη». «Το ζευγάρι κοιμόταν σε ξεχωριστές κρεβατοκάμαρες και μόνο μπροστά στις κάμερες αντάλλασσαν φιλιά» υποστηρίζει και μάλιστα, όπως λέει, ο Αλ Φαγιέντ μιλούσε πάντοτε στον πληθυντικό στην πριγκίπισσα Νταϊάνα και την φώναζε «κυρία» όταν ήταν μόνοι τους.

Τις αποκαλύψεις αυτές, είχε κάνει ο εργαζόμενος ήδη από το 1997 στον δημοσιογράφο Πολ ΜακΚάλαν όταν ο τελευταίος είχε επισκεφθεί την Ιταλική Ριβιέρα, λίγο πριν το μοιραίο δυστύχημα που κόστισε τη ζωή και των δύο. Ο Φάγεντ έδειχνε ιδιαίτερο σεβασμό και συμπάθεια στην πριγκίπισσα Νταϊάνα, το οποίο φυσικά ήταν αμοιβαίο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Θλίψη για τον θάνατο του Πάπα Φραγκίσκου – Τι σηματοδοτεί η περίοδος «κενής έδρας» στο Βατικανό

Θλίψη για τον θάνατο του Πάπα Φραγκίσκου – Τι σηματοδοτεί η περίοδος «κενής έδρας» στο Βατικανό

Σε ηλικία 88 ετών, ο Πάπας Φραγκίσκος έφυγε σήμερα από τη ζωή, λίγες ώρες αφότου απευθύνθηκε για τελευταία φορά στους χιλιάδες πιστούς Καθολικούς, που είχαν συγκεντρωθεί στην πλατεία του Αγίου Πέτρου, ανήμερα το Πάσχα.

BEST OF TOTHEMAONLINE