Έτσι πέρασαν - ξανά - χειροπέδες στον 43χρονο: Πως βρέθηκε από την Πάφο Λάρνακα και μετά Λεμεσό - Το χρονικό της επεισοδιακής καταδίωξης

Έτσι πέρασαν - ξανά - χειροπέδες στον 43χρονο: Πως βρέθηκε από την Πάφο Λάρνακα και μετά Λεμεσό - Το χρονικό της επεισοδιακής καταδίωξης

Συνελήφθη γύρω στις 5 σήμερα το πρωί άντρας ηλικίας 43 ετών, ο οποίος καταζητείτο από την Αστυνομία για υπόθεση απόδρασης από νόμιμη σύλληψη.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 4 τα ξημερώματα σήμερα, καταγγέλθηκε στην Αστυνομία ότι κλάπηκε αυτοκίνητο ταξί από την επαρχία Λάρνακας. Αμέσως έγιναν οι απαιτούμενες ενέργειες και εξετάσεις στο σημείο κλοπής του αυτοκινήτου ενώ ταυτόχρονα δόθηκε σχετικό σήμα σε όλα τα περίπολα της Αστυνομίας σε παγκύπριο επίπεδο.

Μισή ώρα αργότερα, το συγκεκριμένο όχημα, εντοπίστηκε να κινείται σε δρόμο της Λεμεσού, όπου μέλη της Αστυνομίας έκαναν σήμα στον οδηγό να σταματήσει.

Ο οδηγός παρέλειψε να το πράξει και καταδιώχθηκε από περίπολο της Αστυνομίας όπου και ανακόπηκε.

Από τον έλεγχο που ακολούθησε, διαπιστώθηκε ότι επρόκειτο για τον προαναφερόμενο 43χρονο ο οποίος και συνελήφθη. 

Ο Αστυνομικός Σταθμός Ορόκλινης σε συνεργασία με το ΤΑΕ Λεμεσού και ΤΑΕ Πάφου συνεχίζουν τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για ΑΤΑ: «Υπάρχουν και δεύτερες και τρίτες επιλογές - Αναλόγως των εξελίξεων θα προχωρήσουμε»

ΠτΔ για ΑΤΑ: «Υπάρχουν και δεύτερες και τρίτες επιλογές - Αναλόγως των εξελίξεων θα προχωρήσουμε»

Υπάρχουν και δεύτερες και τρίτες επιλογές για την εκτελεστική εξουσία στο θέμα της ΑΤΑ, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφέροντας πως η απόφαση των εργοδοτικών οργανώσεων ν’ απορρίψουν το προσχέδιο μόνιμης συμφωνίας για την Αυτόματη Τιμαριθμική Αναπροσαρμογή της κυβέρνησης «σίγουρα δεν είναι θετική». Ωστόσο, δεν θέλησε ν’ αποκαλύψει ποιες είναι αυτές ο επιλογές, ενώ σημείωσε πως  το κείμενο που διαβάστηκε την Κυριακή στις εργοδοτικές οργανώσεις ήταν το ίδιο με αυτό στις συντεχνίες τη Δευτέρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE