ΔΙΕΘΝΗ

Ρωσία: Πέραν του 92% των νοσηλευομένων με κορωνοϊό είναι ανεμβολίαστοι

Ρωσία: Πέραν του 92% των νοσηλευομένων με κορωνοϊό είναι ανεμβολίαστοι

Η πλειοψηφία των ασθενών που εισάγονται με κορωνοϊό στα νοσοκομεία της Ρωσίας, δεν έχουν εμβολιασθεί, δήλωσε σήμερα ο Ρώσος Υπουργός Υγείας Μιχαήλ Μουράσκα, επισημαίνοντας ότι όσοι έχουν εμβολιασθεί και έχουν νοσήσει δεν εισάγονται στις μονάδες εντατικής θεραπείας.

«Ποσοστό μεγαλύτερο του 92% των ασθενών που εισάγονται στα νοσοκομεία αναφοράς για Covid-19 είναι ασθενείς που δεν έχουν εμβολιασθεί. Εκείνοι δε που έχουν εμβολιασθεί και εισάγονται στα νοσοκομεία, κατά κανόνα περνούν ελαφρά τη νόσο και δεν μπαίνουν στην εντατική», δήλωσε ο Ρώσος Υπουργός.

Ο Μουράσκα επισήμανε επίσης ότι αν νωρίτερα λέγαμε ότι η νόσος της Covid-19 είναι επικίνδυνη για άτομα άνω των 60 ετών, σήμερα στην ομάδα κινδύνου μπαίνει η νεολαία και οι εγκυμονούσες. «Για αυτό τον λόγο ο πιο άμεσος και πιο γρήγορος τρόπος για να πάψει η μετάδοση της μολυσματικής νόσου, για να μειωθεί ο αριθμός των νοσούντων αλλά και αυτών που παρουσιάζουν βαριές επιπλοκές, για να μειωθεί ο αριθμός των θανάτων, είναι φυσικά, μόνο ο εμβολιασμός», δήλωσε ο Ρώσος Υπουργός Υγείας.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top