Κύπριος ηθοποιός κατήγγειλε Αστυνομικούς για παράνομο ραντάρ - ' Εγώ σας εκατάγγειλα τζαι αρων αρων επιάν σας να φυετε'

Κύπριος ηθοποιός κατήγγειλε Αστυνομικούς για παράνομο ραντάρ - ' Εγώ σας εκατάγγειλα τζαι αρων αρων επιάν σας να φυετε'

Δεν είναι η πρώτη φορά που πολίτης έχει καταγγείλει ή έχει εκνευριστεί απο "παράνομα" ραντάρ της Αστυνομίας στην προσπάθεια να παγιδεύσουν οδηγούς.

Σε καμιά περίπτωση όμως δεν πρέπει ο οδηγός να ξεπερνά το όριο ταχύτητας ή να μη συμμορφώνεται με τους κανονές οδικής ασφάλειας.

Απο την άλλη όμως ελάχιστες είναι και οι περιπτώσεις αστυνομικών που "παρανομούν" κατα το καθήκον ή δείχνουν υπερβάλλοντα ζήλον για να εκτελέσουν τα καθήκοντας τους.

Ο Κύπριος ηθοποιός Ελίας Ανδρέου, κατήγγειλε δημόσια στη σελίδα "Που πήγαμε" την παρανομία αστυνομικών με ραντάρ. Οχι μόνο κατήγγειλε στα γκρουπ στο facebook αλλά πήρε το 112 και έκανε παράπονο για την παράνομη και επικίνδυνη πρακτική αστυνομικών.

Συγκεκριμένα όπως ανέφερε :

"Δρόμος ΓΣΠ, απέναντι από την νότια, γνωστό σημείο για ραντάρ.

4 Αστυνομικοί, να είναι από την δεξιά πλευρά να προσπαθούν να «πιάσουν» παρανομους, με δυο περιπολικά να είναι σταθμευμένα το ένα στο ΓΣΠ και το άλλο απέναντι στο στενό δρόμο, με σβηστούς φάρους.

Αυτό είναι ΠΑΡΑΝΟΜΟ, ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ και ΓΕΛΟΙΟ.

Οταν δείτε, αν δείτε πότε ραντάρ από την δεξιά πλευρά, κατευθείαν να καλέσετε το 112 να αναφέρετε το περιστατικό. Θέτουν τη ζωή τους και την δίκη σας που οδηγείται σε κίνδυνο!
PS ναι εγώ σας εκαταγγειλα τζαι αρων αρων επιαν σας να φυετε
PS 2 ναι έχω τζαι τα νούμερα του περιπολικού που πάνω (στο ουρανό του αυτοκινήτου) , τα νόμιμα, τζινα που εν γραμμένα, Όι τα αλλά που εν τα βρίσκει ποττε κανένας!"

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Υπόθεση Θανάση: Αμφισβητήσεις και αντιφάσεις στο πόρισμα Παππά - Σοβαρές ελλείψεις στην έρευνα για την υπόθεση

Υπόθεση Θανάση: Αμφισβητήσεις και αντιφάσεις στο πόρισμα Παππά - Σοβαρές ελλείψεις στην έρευνα για την υπόθεση

Σοβαρές αντιφάσεις στην αρχική γνωμάτευση του Πανίκου Σταυριανού, που είχε αποφανθεί για αυτοκτονία, φέρνει το φως το νέο πόρισμα της  υπόθεσης του Θανάση Νικολάου.

BEST OF TOTHEMAONLINE