Aντιμετωπίζει την κατηγορία για βιασμό γυναίκας ο Μητροπολίτης τέως Κιτίου - Στις 22 Οκτωβρίου η απόφαση

Aντιμετωπίζει την κατηγορία για βιασμό γυναίκας ο Μητροπολίτης τέως Κιτίου - Στις 22 Οκτωβρίου η απόφαση

Το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λάρνακας όρισε την 22η Οκτωβρίου ως την ημερομηνία που θα ανακοινώσει την τελική του απόφαση, κατά πόσο είναι ένοχος ή αθώος ο τέως Μητροπολίτη Κιτίου Χρυσοστόμου, ο οποίος αντιμετωπίζει κατηγορία που αφορά βιασμό γυναίκας.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο της υπόθεσης, το αδίκημα συνέβη πριν από δέκα χρόνια στην Ιερά Μητρόπολη Κιτίου. Κατά την σημερινή (8/9) διαδικασία, που διήρκησε περίπου μισή ώρα, ο εκπρόσωπος της κατηγορούσας αρχής και ο συνήγορος υπεράσπισης του τέως Μητροπολίτη Κιτίου κατέθεσαν γραπτώς τις τελικές τους αγορεύσεις σε σχέση με την υπόθεση.

Ο 83χρονος πρώην ιεράρχης παραμένει ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Η ευρωπαϊκή ιδιότητα της Κύπρου σε περιοχή κρίσεων επιβάλλει αναβαθμισμένη επιχειρησιακή ετοιμότητα

ΠτΔ: Η ευρωπαϊκή ιδιότητα της Κύπρου σε περιοχή κρίσεων επιβάλλει αναβαθμισμένη επιχειρησιακή ετοιμότητα

Η ευρωπαϊκή ιδιότητα της Κυπριακής Δημοκρατίας, σε μια περιοχή παρατεταμένων κρίσεων και ιδιαίτερης γεωστρατηγικής σημασίας, καθιστά ακόμη περισσότερο επιβεβλημένη την αναβαθμισμένη επιχειρησιακή ετοιμότητα της χώρας για ανθρωπιστικές αποστολές, αλλά και για την αντιμετώπιση πολλών άλλων σύγχρονων προκλήσεων, δήλωσε την Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης στην τελετή εγκαινίων του Μουσείου Πολεμικής Δράσης, Ιστορίας και Τιμής του Παγκύπριου Συνδέσμου Εφέδρων Πυροβολικού στη Λευκωσία.