Αγριεύει ο καιρός - Χαλάζι, βροχές και καταιγίδες προβλέπει η μετεωρολογική υπηρεσία

Αγριεύει ο καιρός - Χαλάζι, βροχές και καταιγίδες προβλέπει η μετεωρολογική  υπηρεσία

Τελικά απ΄ότι φαίνεται όσοι από εσάς είχατε στο νου να περάσετε το τριήμερο του Κατακλυσμού σε κάποια παραλία, θα πρέπει να κάνετε δεύτερες σκέψεις, καθώς ο καιρός δεν θα είναι σύμμαχος. Όχι μόνο θα βρέξει, αλλά ίσως να πέσει και χαλάζι ένα βήμα πριν τον Ιούνιο

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο τοπικά ενδέχεται να σχηματιστεί χαμηλή νέφωση. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς 3 Μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά λίγο ταραγμένη, αλλά στα δυτικά θα παραμείνει μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 17 στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 12 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός θα είναι γενικά κυρίως αίθριος με παροδικά αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως δυτικοί, μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 Μποφόρ και το απόγευμα στα δυτικά και νότια παράλια, ισχυροί, 6 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι αρχικά λίγο ταραγμένη για να καταστεί σταδιακά λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη και παροδικά στα νοτιοδυτικά ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 31 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 27 στα παράλια και στους 21 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο τοπικά αναμένεται να σχηματιστεί αραιή ομίχλη και χαμηλή νέφωση. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη και στα νοτιοδυτικά παράλια ταραγμένη.

Την Παρασκευή και το Σαββατοκύριακο ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα συννεφιασμένος, με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Σε
καταιγίδα δεν αποκλείεται να σημειωθεί χαλαζόπτωση.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση την Παρασκευή και περαιτέρω μικρή πτώση το Σάββατο, ενώ την Κυριακή αναμένεται μικρή άνοδος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Δραματικές είναι οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή - Το Ιράν περνά στην αντεπίθεση

Δραματικές είναι οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή - Το Ιράν περνά στην αντεπίθεση

Δραματικές είναι οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή, με τις Ηνωμένες Πολιτείες να μπαίνουν στον πόλεμο μεταξύ Ισραήλ και Ιράν. Αμερικανικά βομβαρδιστικά χτύπησαν τα ξημερώματα τρεις βασικές πυρηνικές εγκαταστάσεις. Μεταξύ αυτών, το υπόγειο συγκρότημα του Φορντό, το μεγάλο εργοστάσιο εμπλουτισμού της Νατάνζ και μια εγκατάσταση κοντά στο Ισφαχάν. Ο Ντόναλντ Τραμπ υποστήριξε ότι το Φορντό καταστράφηκε πλήρως, καλώντας παράλληλα τους Ιρανούς σε ειρήνη, διαφορετικά – όπως είπε – τα επόμενα χτυπήματα θα είναι ισχυρότερα. Αποφασισμένο για αντίποινα εμφανίζεται το Ιράν. Με έντονη ανησυχία παρακολουθεί η διεθνής κοινότητας τις εξελίξεις υπό το φόβο για ευρύτερη περιφερειακή σύρραξη στην περιοχή.