Ο Υπουργός Παιδείας στην τελετή αποχαιρετισμού του Μίκη Θεοδωράκη

Ο Υπουργός Παιδείας στην τελετή αποχαιρετισμού του Μίκη Θεοδωράκη

Ο Υπουργός Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας Πρόδρομος Προδρόμου αναχώρησε σήμερα για την Αθήνα, όπου θα εκπροσωπήσει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και την Κυβέρνηση στην τελετή αποχαιρετισμού του Μίκη Θεοδωράκη.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, στο πλαίσιο της επίσκεψής του θα συναντηθεί, επίσης, με την Ελληνίδα ομόλογό του, Νίκη Κεραμέως, όπως και με την Υφυπουργό αρμόδια για θέματα Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και Ειδικής Αγωγής, Ζέττα Μακρή, και τον Υφυπουργό για θέματα Ανώτατης Εκπαίδευσης, Άγγελο Συρίγο.

Όπως αναφέρεται, η συνάντηση με την Υπουργό και τους Υφυπουργούς Παιδείας θα πραγματοποιηθεί σήμερα. Κατά τη συνάντηση, θα συζητηθούν θέματα που αφορούν στη διμερή συνεργασία των δύο χωρών, καθώς και θέματα εκπαιδευτικής πολιτικής.

Την Πέμπτη, 9 Σεπτεμβρίου ο Υπουργός θα έχει συνάντηση με τον κ. Συρίγο για τη συζήτηση θεμάτων που αφορούν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Ο κ. Προδρόμου επιστρέφει στην Κύπρο την Παρασκευή, 10 Σεπτεμβρίου 2021.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Προανήγγειλε τρεις διακρατικές συμφωνίες που θα ωθήσουν εξωστρέφεια επιχειρήσεων

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Προανήγγειλε τρεις διακρατικές συμφωνίες που θα ωθήσουν εξωστρέφεια επιχειρήσεων

"Η εξωστρέφεια φέρνει ευκαιρίες", είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στην ομιλία του στην 98η Γενική Συνέλευση του ΚΕΒΕ, το βράδυ της Δευτέρας, προαναγγέλλοντας, μεταξύ άλλων, ότι το επόμενο διάστημα η Κυπριακή Δημοκρατία θα προχωρήσει σε "τρεις πολύ σημαντικές συμφωνίες" που αναμένεται να ωθήσουν και την εξωστρέφεια των κυπριακών επιχειρήσεων.