Υπό εξαήμερη κράτηση ο 43χρονος που είχε δραπετεύσει το Σάββατο

Υπό εξαήμερη κράτηση ο 43χρονος που είχε δραπετεύσει το Σάββατο

Διάταγμα κράτησης έξι ημερών εξέδωσε σήμερα το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εναντίον 43χρονου που είχε δραπετεύσει το βράδυ του Σαββάτου από τον χώρο στάθμευσης του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου, ενώ βρισκόταν υπό κράτηση.

Η διαδικασία επρόκειτο να πραγματοποιηθεί χθες, αλλά αναβλήθηκε για σήμερα λόγο του ότι ο 43χρονος ζήτησε και έλαβε από την Δημοκρατία νομική αρωγή.

Ο 43χρονος συνελήφθη τα ξημερώματα χθες στην Λεμεσό. Είχε αποδράσει το βράδυ του Σαββάτου ενώ βρισκόταν υπό κράτηση από τον χώρο στάθμευσης του ΓΝ Πάφου.

Για την υπόθεση έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα δυο αστυνομικοί που είχαν την ευθύνη για την μεταφορά του και βρίσκεται σε εξέλιξη πειθαρχική έρευνα σε βάρος τους.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από «αντισυστημικός» σε ρυθμιστή: Η πρώτη μεγάλη δοκιμασία του Φειδία και της Άμεσης Δημοκρατίας

Από «αντισυστημικός» σε ρυθμιστή: Η πρώτη μεγάλη δοκιμασία του Φειδία και της Άμεσης Δημοκρατίας

Η εκλογή της Αννίτας Δημητρίου στην Προεδρία της Βουλής δεν ανέδειξε μόνο τη νέα σύνθεση των πολιτικών συσχετισμών στη νέα Βουλή. Ανέδειξε ταυτόχρονα και τον καθοριστικό ρόλο που απέκτησε η Άμεση Δημοκρατία και ο Φειδίας Παναγιώτου, οι οποίοι βρέθηκαν για πρώτη φορά στο επίκεντρο μιας κορυφαίας πολιτικής διεργασίας, έχοντας στα χέρια τους τις ψήφους που μπορούσαν να κρίνουν το τελικό αποτέλεσμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE