Υπό εξαήμερη κράτηση ο 43χρονος που είχε δραπετεύσει το Σάββατο

Υπό εξαήμερη κράτηση ο 43χρονος που είχε δραπετεύσει το Σάββατο

Διάταγμα κράτησης έξι ημερών εξέδωσε σήμερα το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εναντίον 43χρονου που είχε δραπετεύσει το βράδυ του Σαββάτου από τον χώρο στάθμευσης του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου, ενώ βρισκόταν υπό κράτηση.

Η διαδικασία επρόκειτο να πραγματοποιηθεί χθες, αλλά αναβλήθηκε για σήμερα λόγο του ότι ο 43χρονος ζήτησε και έλαβε από την Δημοκρατία νομική αρωγή.

Ο 43χρονος συνελήφθη τα ξημερώματα χθες στην Λεμεσό. Είχε αποδράσει το βράδυ του Σαββάτου ενώ βρισκόταν υπό κράτηση από τον χώρο στάθμευσης του ΓΝ Πάφου.

Για την υπόθεση έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα δυο αστυνομικοί που είχαν την ευθύνη για την μεταφορά του και βρίσκεται σε εξέλιξη πειθαρχική έρευνα σε βάρος τους.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΑΛΜΑ: Συναντήσεις με όλα τα κόμματα πλην ΔΗΣΥ για την Προεδρία της Βουλής- Σκέψεις για πρόσωπο κοινής αποδοχής

ΑΛΜΑ: Συναντήσεις με όλα τα κόμματα πλην ΔΗΣΥ για την Προεδρία της Βουλής- Σκέψεις για πρόσωπο κοινής αποδοχής

Η Εκτελεστική Γραμματεία του κινήματος ΑΛΜΑ, η οποία συνήλθε το απόγευμα της Τετάρτης, αποφάσισε να ζητήσει συνάντηση με όλα τα κόμματα πλην του ΔΗΣΥ, για το θέμα της Προεδρίας της Βουλής.

BEST OF TOTHEMAONLINE