Υπό εξαήμερη κράτηση ο 43χρονος που είχε δραπετεύσει το Σάββατο

Υπό εξαήμερη κράτηση ο 43χρονος που είχε δραπετεύσει το Σάββατο

Διάταγμα κράτησης έξι ημερών εξέδωσε σήμερα το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εναντίον 43χρονου που είχε δραπετεύσει το βράδυ του Σαββάτου από τον χώρο στάθμευσης του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου, ενώ βρισκόταν υπό κράτηση.

Η διαδικασία επρόκειτο να πραγματοποιηθεί χθες, αλλά αναβλήθηκε για σήμερα λόγο του ότι ο 43χρονος ζήτησε και έλαβε από την Δημοκρατία νομική αρωγή.

Ο 43χρονος συνελήφθη τα ξημερώματα χθες στην Λεμεσό. Είχε αποδράσει το βράδυ του Σαββάτου ενώ βρισκόταν υπό κράτηση από τον χώρο στάθμευσης του ΓΝ Πάφου.

Για την υπόθεση έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα δυο αστυνομικοί που είχαν την ευθύνη για την μεταφορά του και βρίσκεται σε εξέλιξη πειθαρχική έρευνα σε βάρος τους.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος αποτελεί ένα ανοικτό στούντιο» - Ταινία Bollywood θα γυριστεί για πρώτη φορά στη χώρα μας

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος αποτελεί ένα ανοικτό στούντιο» - Ταινία Bollywood θα γυριστεί για πρώτη φορά στη χώρα μας

Η πρώτη ταινία του Bollywood αναμένεται να γυριστεί στην Κύπρο, με τα γυρίσματα να ξεκινούν αυτό το καλοκαίρι και την κυκλοφορία της να προγραμματίζεται για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου του επόμενου έτους.

BEST OF TOTHEMAONLINE