ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Υπογραφή μνημονίου συνεργασίας Πανεπιστημίου FREDERICK με το Ρωσικό Πανεπιστήμιο Φιλίας των Λαών.

Υπογραφή μνημονίου συνεργασίας Πανεπιστημίου FREDERICK με το Ρωσικό Πανεπιστήμιο Φιλίας των Λαών.

Mνημόνιο συνεργασίας μεταξύ της Φιλολογικής Σχολής του Ρωσικού Πανεπιστημίου Φιλίας των Λαών και του Τμήματος Δημοσιογραφίας της Σχολής Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Frederick, υπογράφτηκε πρόσφατα μετά από συνάντηση αντιπροσωπειών των δύο Πανεπιστημίων.

 

Η συμφωνία προβλέπει μεταξύ άλλων, επισκέψεις και ανταλλαγή ακαδημαϊκού προσωπικού, επιστημονική συνεργασία και ανταλλαγή εκπαιδευτικού υλικού, έκδοση κοινών επιστημονικών εργασιών και συμμετοχή, από κοινού, σε Ευρωπαϊκά ερευνητικά προγράμματα.

Την αντιπροσωπεία του  Ρωσικού Πανεπιστημίου Φιλίας των Λαών της Μόσχας, υποδέχθηκε ο Πρόεδρος του Δ.Σ του Frederick κ. Μιχάλης Φρειδερίκου.  Παρευρίσκονταν επίσης  ο Κοσμήτορας της Σχολής Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών του Frederick Σωτήρης Θεοχαρίδης και ο Προϊστάμενος της  Υπηρεσίας Διοίκησης και Προσωπικού Αναστάσιος Κουζάλης.

Την Ρωσική αντιπροσωπεία αποτελούσαν οι: Βίκτωρ Μπαραπάς Κοσμήτορας της Φιλολογικής Σχολής, Αλεξέι Αμπράμοφ Κοσμήτορας της Ιατρικής Σχολής, Ευγένη Μαρτινένκο Προϊστάμενος της Υπηρεσίας Διεθνούς Πρωτοκόλλου του Ρωσικού Πανεπιστημίου και Βλαδίμηρος Τσιέτι  Προϊστάμενος Υπηρεσίας για θέματα αποφοίτων.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Οκτώ μέρες στο κελί οι δύο για το οπλοστάσιο σε τάφο στην επαρχία Λάρνακας

Μονή Αββακούμ: Απαντά στον δικηγόρο του Μητροπολίτη Ταμασού ο Βαβούσκος - «Συνιστά ομολογία ότι δεν είχαν κάνει τίποτε»

Επίδομα τέκνου: Αυξημένο κατά 3,7% φέτος - Δείτε αναλυτικά πόσα και πότε θα τα λάβετε

Τιμές καυσίμων: Το «παράδοξο» με τα φθηνότερα πρατήρια - Στα ίδια επίπεδα βενζίνη και πετρέλαιο κίνησης - Πίνακες

Κωνσταντίνου και Ελένης: Πόσοι Κύπριοι γιορτάζουν σήμερα - Oι παραλλαγές των ονομάτων και η ιστορία των Αγίων

Χριστιάνα Αριστοτέλους: Το γλυκό στιγμιότυπο που πόσταρε από τη βάφτιση της κόρης της



Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Έρχονται αρχηγοί κρατών για να στηρίξουν την πρωτοβουλία Αμάλθεια - Δεν υπάρχει ναυάγιο για το τερματικό»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Έρχονται αρχηγοί κρατών για να στηρίξουν την πρωτοβουλία Αμάλθεια - Δεν υπάρχει ναυάγιο για το τερματικό»

Αρχηγοί κρατών θα έρθουν στην Κύπρο για να στηρίξουν την πρωτοβουλία «Αμάλθεια» είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top