ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Πονοκέφαλος στον αυτοκινητόδρομο - Επικρατεί κυκλοφοριακό χάος - ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Πονοκέφαλος στον αυτοκινητόδρομο - Επικρατεί κυκλοφοριακό χάος - ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας - Λεμεσού, παρατηρείται πυκνή τροχαία κίνηση λόγω του κλειστού τμήματος, από τη Μονή με κατεύθυνση τη Λεμεσό.

Επίσης πυκνή τροχαία κίνηση παρατηρείται και στον παλαιό δρόμο Λ/σου – Λ/σιας. Καλούνται οι οδηγοί να είναι προσεκτικοί και υπομονετικοί.

Υπενθυμίζουμε ότι ανατράπηκε φορτηγό μετά από τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού .

Πρόκειται για φορτηγό που μετέφερε άμμο και κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, συγκρούστηκε με άλλο αυτοκίνητο και στη συνέχεια ανατράπηκε, στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας - Λεμεσού, με κατεύθυνση τη Λεμεσό, στην περιοχή της Μονής. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες κλειστές είναι και οι δυο λωρίδες .

Ο δρόμος είναι κλειστός από την έξοδο της Μονής προς Λεμεσό και η τροχαία κίνηση διοχετεύεται από την έξοδο Μονής προς τον παραλιακό δρόμο.

Ο οδηγός του φορτηγού τραυματίστηκε ελαφρά.
Επίσης, τροχαία σύγκρουση με την εμπλοκή 3 οχημάτων σημειώθηκε στον αυτοκινητόδρομο, λίγο μάλιστα μετά την ανατροπή του φορτηγού που συγκρούστηκε με όχημα.
Συγκεκριμένα, λίγο μετά τη σύγκρουση φορτηγού που μετέφερε άμμο με δεύτερο όχημα -κάτι που είχε ως αποτέλεσμα την ανατροπή του φορτηγού και τη δημιουργία κυκλοφοριακού χάους παρά την έξοδο της Μονής- και στην αντίθετη λωρίδα σημειώθηκε νέα καραμπόλα με τη συμμετοχή 3 οχημάτων.

Σύμφωνα με πληροφορίες και όπως μαρτυρεί και το φωτογραφικό υλικό που εξασφάλισε το ThemaOnline -και επισυνάπτεται- τα 3 οχήματα φέρονται να συγκρούστηκαν κάτω από αδιευκρίνιστες ακόμη συνθήκες με αποτέλεσμα να υπάρξουν υλικές ζημιές. Δεν υπάρχουν μέχρι στιγμής αναφορές για τραυματίες καθώς και επίσημη ενημέρωση από το Γραφείο Τύπου της Αστυνομίας.

Δείτε πιο κάτω τις φωτογραφίες και βίντεο που εξασφάλισε το ToThemaOnline:

 
 
 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top