Συγκινητικό! Ο μικρός Λάμπρος Καλλένος προσφέρει τον πίνακα του «Αφανής Άγγελος» σε δημοπρασία

Συγκινητικό! Ο μικρός Λάμπρος Καλλένος προσφέρει τον πίνακα του «Αφανής Άγγελος» σε δημοπρασία

Για τη στήριξη του Κέντρου Παιδικού καρκίνου

Σε μια αλτρουιστική πράξη προχώρησε ο μικρός Λάμπρος Καλλένος, συγκινώντας τους πάντες με την ανάγκη του να προσφέρει με τον δικό του τρόπο.

Ο ίδιος δίνει σε δημοπρασία ένα πίνακα που έχει δημιουργήσει για να μαζευτούν χρήματα με σκοπό να στηριχθεί το έργο του Κέντρου Παιδικού Καρκίνου.

Διάβασε τη συνέχεια στο lifeNewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Στόχος η δημιουργία ενός οργανισμού για την προσέλκυση ποιοτικών φοιτητών

ΠτΔ: Στόχος η δημιουργία ενός οργανισμού για την προσέλκυση ποιοτικών φοιτητών

Προσπάθεια κοινής προώθησης των δημόσιων και ιδιωτικών πανεπιστημίων της Κύπρου στο εξωτερικό, και τη δημιουργία ενός οργανισμού στα πρότυπα του British Council, ώστε να ενισχυθεί η προσέλκυση ποιοτικών φοιτητών από το εξωτερικό γνωστοποίησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στον χαιρετισμό του κατά την Τελετή Απονομής Βραβείων και Αριστείων 2026 του Πανεπιστημίου Frederick στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας.