Νέος εμπρησμός σε μπάλες σανού – Καταστράφηκε περιουσία 46χρονου

Νέος εμπρησμός σε μπάλες σανού – Καταστράφηκε περιουσία 46χρονου

Οι εμπρησμοί  μπάλων σανού συνεχίζονται στην Πάφο. Άλλες 80 μεγάλες μπάλες σανού που ανήκουν σε 46χρονο από το χωριό Σίμου καταστράφηκαν από φωτιά που κατά πάσα πιθανότητα τέθηκε κακόβουλα, λίγο μετά τις 11 χθες βράδυ.


Οι μπάλες σανού αξίας 1600 ευρώ ευρίσκονταν σε χωράφι στην περιοχή Προδρόμι του δήμου Πόλεως Χρυσοχούς. Οι γεωργοί την περίοδο αυτή της συγκεντρώνουν σε μεγάλες στοίβες σε χωράφια με εύκολη πρόσβαση προκειμένου να φορτωθούν σε φορτηγά που θα τις μεταφέρουν σε κτηνοτροφικές μονάδες.

Από τον περασμένο Ιούνιο που ξεκίνησε η περίοδος του θέρους, έχουν καταστραφεί εκατοντάδες μπάλες σανού από κακόβουλες πυρκαγιές, κυρίως στο διαμέρισμα Πόλεως Χρυσοχούς.   
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα κινητικότητα για το GSI στην Ανατολική Μεσόγειο – Πότε αναμένεται να ξεκινήσουν οι έρευνες

Νέα κινητικότητα για το GSI στην Ανατολική Μεσόγειο – Πότε αναμένεται να ξεκινήσουν οι έρευνες

Στην τελική ευθεία φαίνεται πως βρίσκεται η διαδικασία επανέναρξης των ερευνών για την πόντιση καλωδίων στην Ανατολική Μεσόγειο. Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, το υπό γαλλική σημαία ερευνητικό σκάφος «Αμπέιγ Μαρανγκό» (Abeille Marengo) απέπλευσε από το λιμάνι της Νάπολης με προορισμό το Ηράκλειο, όπου αναμένεται να φτάσει την Τρίτη 27/10.

BEST OF TOTHEMAONLINE