Νέος εμπρησμός σε μπάλες σανού – Καταστράφηκε περιουσία 46χρονου

Νέος εμπρησμός σε μπάλες σανού – Καταστράφηκε περιουσία 46χρονου

Οι εμπρησμοί  μπάλων σανού συνεχίζονται στην Πάφο. Άλλες 80 μεγάλες μπάλες σανού που ανήκουν σε 46χρονο από το χωριό Σίμου καταστράφηκαν από φωτιά που κατά πάσα πιθανότητα τέθηκε κακόβουλα, λίγο μετά τις 11 χθες βράδυ.


Οι μπάλες σανού αξίας 1600 ευρώ ευρίσκονταν σε χωράφι στην περιοχή Προδρόμι του δήμου Πόλεως Χρυσοχούς. Οι γεωργοί την περίοδο αυτή της συγκεντρώνουν σε μεγάλες στοίβες σε χωράφια με εύκολη πρόσβαση προκειμένου να φορτωθούν σε φορτηγά που θα τις μεταφέρουν σε κτηνοτροφικές μονάδες.

Από τον περασμένο Ιούνιο που ξεκίνησε η περίοδος του θέρους, έχουν καταστραφεί εκατοντάδες μπάλες σανού από κακόβουλες πυρκαγιές, κυρίως στο διαμέρισμα Πόλεως Χρυσοχούς.   
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Αποκαλυπτική η συνέντευξη Έρχιουρμαν για τους λόγους που δεν έχουν επαναρχίσει οι συνομιλίες από την τουρκική πλευρά

ΠτΔ: Αποκαλυπτική η συνέντευξη Έρχιουρμαν για τους λόγους που δεν έχουν επαναρχίσει οι συνομιλίες από την τουρκική πλευρά

Το να τίθενται όροι και προϋποθέσεις πριν την επανέναρξη των διαπραγματεύσεων είναι μια τακτική που δεν βοηθά στο να υπάρχουν εξελίξεις, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE