Νέος εμπρησμός σε μπάλες σανού – Καταστράφηκε περιουσία 46χρονου

Νέος εμπρησμός σε μπάλες σανού – Καταστράφηκε περιουσία 46χρονου

Οι εμπρησμοί  μπάλων σανού συνεχίζονται στην Πάφο. Άλλες 80 μεγάλες μπάλες σανού που ανήκουν σε 46χρονο από το χωριό Σίμου καταστράφηκαν από φωτιά που κατά πάσα πιθανότητα τέθηκε κακόβουλα, λίγο μετά τις 11 χθες βράδυ.


Οι μπάλες σανού αξίας 1600 ευρώ ευρίσκονταν σε χωράφι στην περιοχή Προδρόμι του δήμου Πόλεως Χρυσοχούς. Οι γεωργοί την περίοδο αυτή της συγκεντρώνουν σε μεγάλες στοίβες σε χωράφια με εύκολη πρόσβαση προκειμένου να φορτωθούν σε φορτηγά που θα τις μεταφέρουν σε κτηνοτροφικές μονάδες.

Από τον περασμένο Ιούνιο που ξεκίνησε η περίοδος του θέρους, έχουν καταστραφεί εκατοντάδες μπάλες σανού από κακόβουλες πυρκαγιές, κυρίως στο διαμέρισμα Πόλεως Χρυσοχούς.   
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα δεδομένα για τις συντάξεις: Ποιοι κερδίζουν και πόσα θα παίρνουν οι συνταξιούχοι – Οι αυξήσεις σε βάθος πενταετίας και οι νέες εισφορές

Νέα δεδομένα για τις συντάξεις: Ποιοι κερδίζουν και πόσα θα παίρνουν οι συνταξιούχοι – Οι αυξήσεις σε βάθος πενταετίας και οι νέες εισφορές

Άρχισαν τις πράξεις οι πολίτες για το ύψος που θα φτάσουν οι συντάξεις τους, την ώρα που οι κοινωνικοί εταίροι μελετούν λέξη προς λέξη το τροποιητικό νομοσχέδιο, σύμφωνα με ρεπορτάζ στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Alpha.

BEST OF TOTHEMAONLINE