Αποκαλυπτική η Κατερίνα Καινούργιου: «Νόμιζα ότι ο Φίλιππος θα με χωρίσει»

Αποκαλυπτική η Κατερίνα Καινούργιου: «Νόμιζα ότι ο Φίλιππος θα με χωρίσει»

Όσα εξομολογήθηκε για όσα έζησε στο ταξίδι τους στην Ιταλία

Στην κάμερα της εκπομπής “Happy Day” και τον δημοσιογράφο Μιχάλη Πλεμένο, μίλησε η Κατερίνα Καινούργιου, δίνοντας την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη μετά την επιστροφή της στον Alpha.

Η ίδια μεταξύ άλλων μίλησε για τη νέα της εκπομπή που θα παρουσιάζει στο κανάλι, τους νέους της συνεργάτες, ενώ αποκάλυψε μια άγνωστη ιστορία με τον σύντροφο της, που έζησε από τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Διάβασε τη συνέχεια στο lifeNewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νομική Υπηρεσία: «Έχει αποφασιστεί ότι θα ασκηθεί έφεση γιατί εντοπίστηκαν δικαστικά σφάλματα»

Νομική Υπηρεσία: «Έχει αποφασιστεί ότι θα ασκηθεί έφεση γιατί εντοπίστηκαν δικαστικά σφάλματα»

Η Νομική Υπηρεσία μελετά την απόφαση της πλειοψηφίας και της μειοψηφίας, σε σχέση με την υπόθεση των χρυσών διαβατηρίων μετά την αυλαία της πολύκροτης υπόθεσης που οδήγησε στην αθώωση του πρώην προέδρου της Βουλής, Δημήτρη Συλλούρη, και τον πρώην βουλευτή και επιχειρηματία, Χριστάκη Τζιοβάνη. Αναμένονται οι αποφάσεις του γενικού και του βοηθού γενικού εισαγγελέα που θα ξεκαθαρίσουν αν η χθεσινή απόφαση συνιστά και το οριστικό τέλος της υπόθεσης. Υπενθυμίζεται ότι η χθεσινή απόφαση του Δικαστηρίου η οποία αποτελείται από 170 σελίδες, λήφθηκε κατά πλειοψηφία με 2 ψήφους υπέρ και 1 ψήφο κατά. 

BEST OF TOTHEMAONLINE